Maaliskuun kuulumisia


 Maaliskuussa olemme ehtineet lomailla, ulkoilla, sairastella ja nauttia alkavasta keväästä.


Ollaan käyty monta kertaa syöttämässä sorsia. Sorsat, kuten kaikki eläimet, kiehtovat kovasti tyttöä, mutta samalla myös pelottavat. Saatiin nauttia aurinkoisesta säästä myös laskiaisriehassa, jossa meidän pieni lettipäinen neiti söi ensimmäistä kertaa oikeasti hernekeittoa - tähän asti se on ollut tytön inhokkiruokaa.


Parasta maaliskuussa oli meidän pieni talviloma. Kävimme Tampereella junalla. Yövyimme kolme yötä AirBnb asunnossa ja vietimme kiireetöntä aikaa. Ihan hermoja kiristelemättä reissu ei sujunut, mutta onneksi meillä oli myös hauskaa.

Kävimme Muumimuseossa, Lastenkulttuurikeskus Rullassa, monessa eri paikassa syömässä sekä Pikkukakkosen leikkipuistossa. Tytön mielestä parasta oli paluumatka junalla, jossa oli leikkivaunu.


Maaliskuuhun on mahtunut paljon myös arkisia asioita. Tyttö on innostunut puhumaan puhelimessa pitkiäkin puheluita. Hän on saanut myös ensimmäisen potkupyöränsä ja pyöräily onkin yksi parhaista asioista mitä tyttö tällä hetkellä tietää.

Minä olen yrittänyt sytyttää kadoksissa olevaa liikuntaintoa. Olen ollut viime aikoina väsynyt ja painoindeksi on yhä hiukan ylipainon puolella, mikä vaikuttaa omaan mielialaan. Painosta huolimatta ollaan myös herkuteltu hyvällä omallatunnolla.

1 kommentti

Hei, jätäthän kommentin! :)