Huone kutsuu, enkä jaksakaan lähteä Naimaan - Kaksplussan pikkujoulut

*Kaupallinen yhteistyö

Viime lauantaina vietettiin Kaksplussan verkostobloggaajien pikkujouluja. Pikkujouluihin jännitti mennä ja mietin, onko oloni vaivaantunut koko illan, kun muut bloggaajat eivät ole vielä niin tuttuja. Aloitin päiväni Tampereella yksin brunssilla kirjaa lukien. Sen jälkeen oli tarkoitus shoppailla joululahjoja, mutta kun sain silmät irti kirjasta, piti hotellille mennä puolijuoksua.

Ilta alkoi Omena-hotelliin kirjautumisella, josta jatkettiin Marian, Susannan ja Klaran kanssa matkaa kohti Ideaparkkia. Matka kului mukavasti bloggaamisesta jutellen - on luksusta, että saa puhua tästä harrastuksesta jonkun kanssa, joka tekee samoja juttuja ja pohtii samoja asioita kuin minä.


Korkkaritanssia

Ideaparkissa suunnattiin vauhdilla Pirkanmaan Tanssiopiston high heels -tunnille. Tunnin meille veti Manu Uimi, jonka seurassa oli todella hauskaa ja mukaansa tempaavaa tanssia. Minä tykkään tanssia, mutta en ole siinä hyvä. Koordinaatiokykyni on naurettavan huono, eikä tasapainossa ole kehumista. 

Jalkavaivojen takia tanssin korkkaritanssit ihan vaan sukkiksissa. Oli silti ihan älyttömän hauskaa! Tanssissa haettiin diivamaista ja ylinaisellista asennetta, mutta minä nauroin läpi tunnin. Ehkä minusta ei koskaan kuoriudu diivaa, mutta ainakin sain nauraa ja hien pintaan. 

Vaikka kuntosalien ryhmäliikuntojen zumbat ja muut tanssilliset tunnit ovat hauskoja, eivät ne vedä vertaa High heels -tunnille. Jo ihan sen takia, että tunnilla oli ryhmäliikuntaa enemmän tilaa naurulle ja väärään suuntaan otetuille askeleille - ilman vaivaantumista ja nolostelua.


Kuva: Nea, In the little cottage -blogi

Luontainen tanssija! Kuva: Nea, In the little cottage -blogi

Rentoa yhdessäoloa 

Tanssin jälkeen kaikilla oli lämmin ja rento mieli. Siirryttiin Ideaparkin kokoustila Kotkaan viettämään iltaa. Kokoustila oli meidän porukalle hulppean kokoinen - sinne olisi mahtunut 90 henkilöä. Hiukopalaksi syötiin Ideaparkin Subwaystä saatuja leipiä - valmis subitarjotin oli vaivaton välipala isolle porukalle.

Vapaan juttelun ja seurustelun lisäksi meillä oli luvassa arvontoja. Minä voitin Ballotin 30 euron lahjakortin ja lähdin heti voiton jälkeen shoppailemaan! Toivoin heti lahjakortin saatuani, että liikkeestä saisi Blaan vaatteita, ja että heillä olisi myynnissä sitä yhtä tiettyä liivimekkoa. Minua onnisti - sain tytölle juuri sen haaveilemani mekon, joka tuntui kädessä tosi laadukkaalta ja se tulee säätöjensä ansiosta kestämään tytöllä pitkään.

Lisäksi saimme ihanat goodiebagit, joista kirjoitan seuraavassa postauksessa enemmän.

Olikohan mieleinen mekko? Kuva: Petra, Sängyn alla -blogi


Omenasta en lähtenyt Naimaan

Illan edetessä otimme taksin takaisin kohti Omena-hotellia. Ompussa meillä oli lisää rentoa yhdessäoloa, ruokaa sekä juomaa. Jokainen voi arvata, mitä tapahtuu kun syö mäkkiruokaa mukavan sängyn päällä pitkän päivän päätteeksi... Fiksuna ja tylsänä aikuisena kuuntelin itseäni ja ehdotin huonetoverilleni Marialle, josko menisimme jo nukkumaan omaan huoneeseen.

Meidän pikkujoulujen yhteistyökumppanina oli myös yökerho Naima. Odotin innolla Naimasta avautuvia kauniita näkymiä, mutta en koskaan päätynyt Naimaan saakka. Näkymät olivat kuitenkin olleet hienot, siitä todisteina virkeämpien äitien Instagram-storyista löytyi ihania kuvia.

Muiden valmistautuessa yökerhoon minä ja Maria siirryimme omaan huoneeseen nukkumaan. Seuraavana aamuna oli ihanaa herätä virkeänä ja lähteä aamupalalle ilman kiirettä.
8 kommenttia

 1. Ihanat pikkujoulut! :) Itselläni jäikin tämän vuoden pikkujouluilut pyöreään nollaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä pikkujouluilla vaikka vielä joulun jälkeenkin. :D

   Poista
 2. Kuulostaa siltä että teillä on ollut todella kiva ilta! Tuollaisella tanssitunnilla olisi hauska käydä :)

  VastaaPoista
 3. Hih, otsikko :D harmi kun en itse päässyt, meinaa jäädä aina nuo kekkerit välistä kun asuu täällä "vähän" kauempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin tulee Vaasasta aina kivasti matkaa näihin. Toisaalta tekee hyvää kun saa irtautua välillä kotona. Asutko sä kuinka kaukana? Toivottavasti joku kerta törmäillään! :)

   Poista
 4. Olipa kiva nähdä pikkujouluissa! Ballot-lahjakortti tuli kyllä oikeaan osoitteeseen! Onnea vielä voitosta. :)

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)