Esittelyssä pikkujoulujen goodiebagit

*Kaupallinen yhteistyöEn tiedä kuinka moni tykkää lukea näitä postauksia, mutta itse rakastan kurkkia muiden lahjakasseihin, jääkaappeihin, ostoskärryihin yms... Helposti ja luvallisesti se käy blogipostausten muodossa. Tässä siis pieni esittely meidän Kaksplussan verkostobloggaajien pikkujoulujen goodiebageista sinulle, joka tykkäät myös hiukan tirkistellä.

Medisoft

Medisoftin tuotteista minulla on ollut käytössä käsidesi jo suunnilleen vuoden verran. Medisoftin tuotteet valmistetaan Suomessa. Muut tuotteet eivät olleet minulle ennestään tuttuja, mutta moni muu bloggaaja innostui saadessaan ennestään tuttuja Medisoftin tuotteita. Moni kehui, että ne sopivat hyvin atooppisen ihon hoitoon. Mielenkiinnolla alan testata muitakin Medisoftin tuotteita, kunhan vanhat ovat kaapista ensin käytetty pois.Herkkuja

Kuva puhuu puolestaan... Vaikken ole kovien karkkien ystävä, Namituvan Rakkaus salmiakit hävisivät uhkaavasti ennen, kuin ehdin ne kuvata. Loputkin olisivat hävinneet ennen kuvaamista, ellen olisi kieltänyt miestä syömästä loppuja karkkeja. Nämä salmiakit olivat ihanan voimakkaan makuisia.

Ihanassa possupussissa on Enkelin eväspussin piparinmakuisia karkkeja. 

Termosmuki

Airamin termosmuki vaikuttaa hyvältä. Sen luvataan olevan tiivis, mitä valitettavan moni termosmuki ei ole. Termosmukin väri on kiva ja neutraali. Ja lukeehan mukin kyljessä minun nimeni, jostain syystä vain takaperin!


Kosmetiikkaa

Dermoshopin tuotteet ovat ihania! Leona shampoo ja hoitoaine eivät petä odotuksia - ne tuoksuvat ihanalta ja purkit ovat kauniit. Shampoo ja hoitoaine myydään kauniissa pahvisessa lahjapakkauksessa - kuten moni muukin Dersmoshopin joulutuote.

Lushin tuotteet tuoksuvat tälläkin kertaa ihan huumaavan ihanalta! Etenkin Floating island -kylpysula tuoksuu niin ihanalta, että minun tekisi mieli syödä se...
Kiitos:


Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)