Villa Sandvikenin brunssi - Lapsiperhe ravintolassa

Me miehen kanssa rakastamme hyvää ravintolaruokaa ja käymme melko usein ulkona syömässä. Tästä sain idean postaussarjasta Lapsiperhe ravintolassa. Postaussarjassa kerron meidän perheen kokemuksia eri ravintoloista.


Villa Sandviken on melko uusi ravintola Vaasassa. Villa sijaitsee hiukan keskustasta syrjässä, mutta parkkipaikkaa ei tarvitse etsiä ja maisema merelle on rauhoittava. Brunssi on tavallisesti lauantaisin, mutta nyt marraskuulla brunssi on tauolla. Brunssi on ehdottomasti yksi Vaasan parhaista. Varattiin brunssille pöytä heti ravintolan auettua klo 10, mikä osoittatui mahtavaksi ideaksi.

Ravintolassa oli klo 10-11 vain yksi pöytäseurue meidän lisäksi. Rauhallinen ilmapiiri takasi sen, että meidän taapero jaksoi keskittyä syömiseen. Brunssi maksoi 28 euroa aikuisilta ja 0-3 vuotiailta se oli ilmainen. Taaperoiden maksuttomuus on meidän perheelle aina iso plussa. Joskus tyttö syö vähän, joskus ei mitään. Villan brunssilla tytön lemppareita olivat karjalanpiirakat, nakit, vesimeloni, ananas ja tietenkin jälkiruokakakut.

villa sandvikenin brunssi

vaasa villa sandviken


vaasa brunssi

Ruokavaihtoehtoja on paljon ja niissä ilahduttaa erityisesti se, että moni on lähellä tuotettua. Mikään ei maistu teolliselta tai kuivalta, vaan kaikki on sellaista, mitä odottaa sopii. Moni tarjottava jopa ylittää odotukset, esimerkiksi croisantit ovat todella hyviä, vaikkeivät normaalisti kuulu suosikkeihini.

Joskus aiemmin olemme sattuneet brunssille silloin, kun ravintolassa soitettiin flygelillä musiikkia brunssivieraille. Musiikki teki silloin brunssista vielä astetta herkullisemman ja kiinnosti myös meidän taaperoa kovasti.


villa sandviken vaasa


paras brunssi vaasassaLopputuomio:


Ruoka 9/10
Palvelu 8/10 
Tunnelma 8/10 

Ravintolasta löytyy hoitopöytä ja lapsivieraat otetaan hyvin vastaan. 
Ravintolan syöttötuolit ovat melko kiikkerät.

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)