Taikinan taju näyttelyssä Hotelli- ja ravintolamuseossa taaperon kanssa

Kävimme taaperon kanssa Hotelli- ja ravintolamuseossa Taikinan taju näyttelyssä. Lapselta sisäänpääsy oli ilmainen, aikuisilta 8 euroa. Taikinan taju näyttelyn lisäksi museossa on museon pysyvä näyttely, jossa on esillä hotelli- ja ravintola-alan historiaa mielenkiintoisella tavalla.

Pysyvässä näyttelyssä oli paljon katseltavaa myös taaperolle. Suuri nukkekoti vanhoine kalusteineen, vanhojen hotellihuoneiden sisustukset ja jukeboksi olivat taaperon mielestä kiinnostavia. Aikuisille löytyi katseltavaa ja kiinnostavaa tietoa siitä, millaisia hotellit ovat ennen olleet.
Taikinan taju

Taikinan taju näyttely oli erityisesti tytön mieleen. Meidän hiukan vajaa kaksi vuotias rakastaa leipomista, joten leipomiseen liittyvä näyttely oli jo oletettavasti kiinnostava! Näyttelyssä sai haistella tuoksuja, muovailla taikahiekkaa, letittää pullapitkoa ja tehdä montaa muuta mukavaa asiaa.

"Heekkuja" täynnä oleva jääkaappi oli tytön mielestä kiinnostava. Mutta voitteko kuvitella kuinka paljon taaperoa ahdisti, kun kaapin ovi oli auki eikä sitä saanut laitettua kiinni? 

Parasta näyttelyssä oli taaperon mielestä näytteillä ollut hella. Kerrankin nappuloita sai väännellä mielin määrin ihan luvan kanssa. Myös leikkikahvila pullineen, joulutorttuineen ja kahvikuppeineen oli tytön mieleen. 
Postauksessa lapsella näkyvä mekko saatu blogin kautta.

7 kommenttia

  1. Onpas ihanannäköinen! Tuollaiseen näyttelyyn/museoon minökin haluan! 😍

    VastaaPoista
  2. Näyttää kivalta! Jotenkin tulee mieleen Lasten Kaupunki Helsingissä, sielläkin pääsee puuhaamaan kaikkea kivaa-

    VastaaPoista
  3. Oi ihanan näköinen paikka, meidän lapset olisivat myöskin ihan innoissaan! Tarkoitus olisi käydä lähipäivinä lasten kaupungissa, taitaa olla vähän samantyylinen?

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)