Riehakas asuntonäyttö & aurinkoinen äitienpäivä


Tämä viikonloppu on ollut mahtava! Säät ovat olleet täydelliset ja tuntuu, että tänä viikonloppuna ehdittiin oikeasti viettää aikaa perheen kesken. 

Lauantaina käytiin asuntonäytössä, taas kerran. Rakastun helposti taloon kuin taloon, mutta kotiin tullessa muistan heti meidän pikkukodin hyvät puolet ja hautaan haaveilut isommasta asunnosta. Ainakin yritän kovasti. Meidän nykyinen asunto sijaitsee ihanteellisessa paikassa ja on muutenkin täydellinen meidän perheelle. On vaikea ymmärtää, miksi kuitenkin ravaan näytöstä toiseen. Onko siellä ruudun takana muita pakkomielteisiä asuntomarkkinoiden seuraajia?!


Asuntonäyttö oli itsessään aikamoinen kokemus. Ensin tyttö mm. kiikkui keinutuolissa välittäjän kiikuttamana. Kun silmä vältti, tyttö kiipesi silmänräpäyksessä sängylle ja meni katsomaan siellä olevaa nukkea. Nukke olikin pelottava ja tyttö kontti heti pois sängyltä hysteerisesti itkien. Järkytyksestä toipumisen ajan, eli noin minuutin, tyttö oli rauhassa sylissä. Sen jälkeen sama meno jatkui kunnes lähdimme pois. 

Vauhdikkaan asuntonäytön jälkeen käytiin tytön kaverin luona kylässä. Onnistuneen kyläilyreissun jälkeen palattiin kaupan kautta kotiin ja avattiin tämän kesän grillikausi. Grillailun jälkeen lähdettiin Hietasaareen rannalle. Minä kastoin varpaat mereen ja tyttö katseli sylistäni kauhuissaan "tettä"

Tänään äitienpäivä alkoi rennosti. Syötiin pieni aamupala ja suunnattiin äitienpäivälounaalle jo aamupäivästä. Lounaalla oli ihanaa. Lounaan jälkeen käveltiin vielä puistossa ja kävimme myös katselemassa lähellä olevaa Bragen ulkoilmamuseota. Tytöllä oli vauhti päällä ja jokainen kivi ja keppi kiinnosti hirveästi.





Tytöllä oli muuten sama mekko päällään tänään, kuin vuosi sitten äitienpäivänä! Mekko on ollut hänellä myös puolivuotissynttäreillä sekä yksivuotissynttäreillä. Kuten ystäväni sanoi, naisen tulee mahtua samaan mekkoon vuodesta toiseen. Harmi, ettei itseltäni tunnu moinen onnistuvan.

Lounaan jälkeen ajeltiin autolla ja ihailtiin lähiseutujen maisemia samalla kun tyttö nukkui. Iltapäivällä käytiin läheisellä uimarannalla ja myöhemmin kävimme vielä leikkipuistossa, kun tytön isovanhemmat tulivat meille kahville.



Viikonlopun aikana tyttö on oppinut useita uusia sanoja. Muutaman kuukauden takaiseen sanavarastoon on muutenkin karttunut sanoja ihan käsittämätöntä vauhtia. Tänä viikonloppuna tyttö oppi sanomaan:
oman nimensä
lippi = lippis
 källy = kärry,
kivi,
autho = auto,
tattu = hattu,
sekä mopo.

2 kommenttia

  1. Me katsellaan uutta kämppää. Tällä hetkellä meillä 4 h+k ja 3 lasta. Vielä ei ole tullut mitään sopivaa vastaan. Maksavat liikaa tai ovat liian huonossa kunnossa. Joka kerta kun tullaan kotiin, niin ajattelen kuinka paljon tykkään meidän omasta kodista. Vielä ei ole mahdoton kiire löytää uutta, mutta jossain vaiheessa loppuu tila.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on, että kaikki maksaa liikaa tai on hirveitä rotiskoja. :D Mutta on se onni, että nykyinen koti on rakas vikoineen päivineen. <3

      Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)