Rakkaudesta sisäleikkipuistoihin (sis. arvonnan)

Sisäleikkipuistot ovat ihania! Olemme tytön kanssa ehtineet käydä jo monta kertaa HopLopissa ja Swingelingissä. Isot liukumäet ja trampoliinit ovat hauskaa ajan vietettä kaikille leikkimielisille ja niissä saa kätevästi hyötyliikuntaa sekä niihin on kiva mennä myös kurjalla säällä.

Messukeskukseen avataan Suomen suurin sisähuvipuisto 26.12.2017-7.1.2018. Harmittaa, ettemme itse pääse joulukiireiden takia paikalle. Minä tykkäisin ihan hirveästi pomppi ja juoksennell... siis lapseni tykkäisi tuosta ihan varmasti!

Lapsi riemuitsee pomppulinnassa! 

Ilokseni saan arpoa lukijoilleni yhden perhelipun Suomen suurimpaan sisähuvipuistoon. Perhelipulla sisään pääsee kaksi aikuista ja kolme saman perheen lasta. Tässä on hyvä mahdollisuus saada koko perhettä ilahduttava jouluyllätys.

Todiste siitä, että lapsetkin voivat viihtyä sisäleikkipuistossa! Ei huvittanut kotiin lähtö ei...


Arvon liput maanantaina 25.12. klo 21 ja ilmoitan voittajalle sähköpostitse. Osallistu arvontaan kertomalla hauskin leikkipuisto- tai huvipuistomuistosi. Muistathan kirjoittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi.


Arvonnan liput lahjoitti Messukeskus.

18 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa. Olen käynyt kerran hoplopissa silloin juuri ja juuri alle vuoden ikäisen kanssa. Tyttö sekä äiti tykkäsi ja olis kiva päästä uudelleen, vaikkapa tuonne messukeskukseen.

  P.s. mikä päivä arvot? Tuolla luki keskiviikkona 25.12, mut eikö se ole maanantai?

  (Laura.lattu@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Itsehän en ole käynyt sisäleikkipuistossa kertaakaan, mutta poikani pääsi käymään tänä syksynä ja on siitä saakka kärttänyt päästä uudestaan. Nyt olen luvannut, että joulun jälkeen mennään, joten nämä liput tulisivat tosiaan tarpeeseen. : D mirjami86 at hotmail.com

  VastaaPoista
 3. mukana ja kummilasten kanssa olisi ihana mennä anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Oman tytön kanssa sisäleikkipuistoreissut ovat aina mukavia ja vauhdikkaita :)
  mervi.gromoff@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hoplopissa käyty .ihan aika kului mukavasti ja puuhaa riitti. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kävimme viime vuonna Messukeskuksen Pomppulinnataivaassa (vai mikä olikaan nimi viime vuonna), ja sumopaini oli niin hauskaa, että meinasin pissiä oikeasti housuuni lasten painia katsellessa :D
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. En ole vielä poikasen kanssa käynyt sisäpuistoissa, kummit käyttivät häntä syksyllä ja tykkäsi kovasti :)
  Reetta.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana ollaan! Hauskimmat muistot on koko perheen yhteisiltä eväsretkiltä leikkipuistoon, vielä ei olla kertaakaan muistettu ottaa kaikkea tarpeellista mukaan. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ei olla vielä koskaan käyty mutta tyttären poika alkaa olla jo yli 4 vuotias ja haluamme päästä koko perhe.

  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, voitit perhelipun sisähuvipuistoon! Olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostitse. :)

   Poista
 10. En ole oman lapseni kanssa vielä käynyt leikkipuistossa, mutta pian olisi tarkoitus mennä kun on yli vuoden ikäinen ja oppi juuri kävelemään :3 kummipojan kanssa olen kerran käynyt ja meni oli kyllä aivan hulvatonta. Lapset ovat parhaimmillaan kyllä leikkiessään!
  susku646@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Omat huvittelut lapsuudesta liittyvät vahvasti vain ja ainoastaan linnanmäkeen! Kodin lähellä eimollut leikkipuistoja, normaali taloyhtön piha vain. Mitään sisäleikkipuitspja,hoploppej atms ei edes ollut. Enkä nyt sentään ihan ikäloppu ole, 40v vasta :)
  Perheeseen kuuluu lapset 2,11 ja14, Olisi mahtava paketti meille, kun tätä lössiä ei kalliiden hintojen vuoksi mihinkään viitsi viedä. Tammen_terho at hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kävin kummityttöni kanssa sisäleikkipuistossa. Pompimme trampalla hikipäässä, laskimme liukumäkiä ja pidimme hauskaa. Parasta ajanviettoa! Nyt menisin omien lasteni kanssa lendeh at hotmail piste com

  VastaaPoista
 13. Mukana 😍 Hauskin muisto oli kun sisäleikkipuistossa tyttärelle riitti trampoliini ja sillä pompittiin koko aika vaikka oli muutakin kivaa tarjolla 😅 Sähköposti milzu0@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana! Pomppulinnassa pomppiminen 4-vuotiaan tyttären kanssa ja siinä oli reidet krampissa seuraavana aamuna itsellä mutta tytär halusi mennä uudestaan :')
  ilpo.ristimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Edellinen kommentti ei näköjään näy, mutta hauskin kokemus oli Superparkissa kun tyttären kanssa yritimme sammuttaa syttyneitä tulipaloja, mutta ilman 4-vuotiasta tytärtäni tämä äiti olisi hävinnyt pelin. Ei enää näköjään vauhti ja ketteryys riittäneet!��

  mervi.ristimaki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään minuutin myöhässä, mutta edellinen kommenttini katosi ilmeisesti jonnekin bittiavaruuteen:)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)