Pupusynttäreiden kutsukortit

Meidän tytön ensimmäiset kokonaiset synttärit lähestyvät. Kesäkuussa vietimme mukavasti ja helposti puolivuotissynttäreitä, mutta nyt on aika teemasynttäreiden. Nähtäväksi jää, kuinka tiukasti pupu teema tulee näkymään meidän pirskeissä. Kutsut ovat ainakin teeman mukaiset.

syntymäpäiväkutsu

syntymäpäiväkutsukortti


Kutsut ovat helposti tehty liimattavista timanteista, pahvista leikatusta pupusta sekä haarukkaruseteista. Haarukkarusetit olivat käteviä tehdä kun juonesta sai kiinni, mutta alussa ehti tulla kieltämättä hieman tuskanhiki pintaan ei niin näppärälle askartelijalle.

Kortteihin runoilin teemaan sopivan saatetekstin:

"Pupu loikki kertomaan,
pian meillä juhlitaan.
Neidin synttäreitä vietetään
x.12. klo 13-16,
tule mukaan juhlimaan!"


pupu kutsukortti
 

Onko teillä vietetty teemasynttäreitä? Miten teema näkyi juhlissa?

10 kommenttia

 1. Tulipas nätit kortit!
  Askartelu on mukavaa silloin kun ei ole kiirettä saada kortteja valmiiksi tai niitä ei ole kovin montaa kymmentä :D Tuo tuskanhiki näpertelyssä on kyllä niin koettu mm. joulukorttien "hyvää joulua" tekstitarroja liimatessa kun ne menee ruttuun ja vinksalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊 Tuskanhikeily on kyllä hyvin tuttua minullekin. 😂

   Poista
 2. Tosi kivat kutsut! Simppelit, mutta kauniit :)

  Täällä vietettiin loppukesästä neidin 1-vuotis synttäreitä, ja halusin niihin ehdottomasti teeman. Meillä teemaksi valikoitui sadepilvi (prinsessa sadepilvi) neidin etunimeen liittyen (ollaan kutsuttu tyttöä aina meidän omaksi sadeprinsessaksi) :) Tämä teema näkyi kutsukorteissa sekä koristeluissa; teimme mm. miehen kanssa pompomeista keittiön kattoon ison pilven, johon minä sitten askartelin kartongista ja langasta roikkumaan erivärisiä sadepisaroita... Lisäksi päätimme mennä kattauksessa helpoimman kaavan kautta, ja tilasimme kertakäyttöastiat, joissa kaikissa (lautaset, mukit, servetit)toistui pilviteema. Synttärikakun päälle tein vaaleanpunaisesta sokerimassasta nauravan pilven, jolla oli päässä kruunu ja josta satoi sydännomparelleja. Saimme vierailta paljon kehuja teemaan panostuksesta, ja omasta mielestänikin sadepilvijuhlista tuli oikein kivat :) Ai niin, ja monet vieraistakin olivat huomioineet teeman ja tyttö saikin monia sadepilvi aiheisia lahjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Teidän synttärit kyllä kuulostivat tosi ihanilta! Olitte keksinyt monta hyvää tapaa saada teema näkyviin. 😊

   Poista
 3. Suloiset kortit. Meillä ei ole vietetty varsinaisia teemasynttäreitä, mutta saa nähdä jos semmoisiakin kokeillaan kuopuksen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Todella nätit kortit olet tehnyt! Näin aikuisenakin olisi kiva pitää teemasynttäreitä, mutta voi olla että lapsille ne sopivat vähän paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemasynttärit sopivat kaikille!!! Aikuisillekin varmasti tosi hyvin, mä ainakin rakastaisin. 😍

   Poista
 5. Kivan näköiset kortit ja ihanat puput!

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)