Ilmainen taidenäyttely Edvininpolulla


Olen asunnut Vaasassa pian kymmenen vuotta. Välillä kuitenkin hävettää, kuinka huonosti oikeasti tunnen Vaasaa. Yksi vielä näkemättä olevista paikoista oli Edvininpolku.

 Edvininpolku on erikoinen siksi, että siellä on nähtävillä erikoisia taideteoksia. Olen ajatellut, että taidetta on sielä muutaman patsaan verran, mutta taidetta olikin paljon. Erilaisia, isompia ja pienempiä teoksia oli muutaman metrin välein. Ne olivat tarpeeksi omituisia ja värikkäitä minun makuuni.

ulkoilmataide
Strutseja oli pakko silittää!

edvininpolku
Uskaltaisitko astua sisään?

edvinin polku
Maistuisiko lasillinen?

Meille sattui mahtava ilma: syysaurinko paistoi kirkkaasti ja ilma oli ihanan kolea. Olimme olleet juuri valokuvauksessa tytön kanssa, kun kotimatkalla keksin, että voisimme käydä Edvininpolulla! Autossa meillä oli mukana meidän uudet matkarattaa, joita päästiin testaamaan hieman vaativampaan maastoon samalla.

edvinin polku


edvininpolku vaasa
Kaunis rakennus, kuin suoraan mikä-mikä-maasta

vaasa edvininpolku
Joulupukki valmistautuu talveen Asevelikylässä

Isomman lapsen kanssa Edvininpolulla voi vaikka laskea, montako erilaista eläinpatsasta löytyy. Ainakin monia lintuja, jäniksiä, kettuja ja karhuja näkyi polulla. Jos taide ei kiinnosta, on Edvinin polulla PokemonGo -pelaajalle paljon pokestoppeja lyhyen matkan sisällä.

Tunnistatko sinä viimeisen kuvan punapään?

edvininpolku vaasassa

edvininpolku tarja halonen
Tunnistatko hänet?

Edvininpolun historiasta voit lukea esimerkiksi Ylen artikkelista.

2 kommenttia

  1. Tuo on meidän 5-vuotiaan lempipaikka. Muutama päivä sitten ottivat isin kanssa 1 v 10 kk pikkuveljen mukaan. Oli jo hämärää ja hänen mielestään jättikokoiset peikot sun muut näyttivät pelottavilta. Sanoi kuulemma useamman kerran "ei, ei, ei tykkää". Isoveli tietenkin yritti myös pelotella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että varsinkin hämärällä tuo voi olla pelottava paikka etenkin pienelle. En minäkään suostuisi tuonne menemään ainakaan pimeällä yksin... :D

      Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)