Kirppistelyä ja elämää Palosaarella

Kaupallinen yhteistyö Palosaaren kirppis ja Blogivaasa

Tällä ja ensi viikolla löydät Blogivaasan bloggaajien pöytiä Palosaaren kirpparilta. Tällä viikolla 25.9.-1.10. pöydistä 120-122 löytyvät  Löytö Johannan, Maiju Saw Maijun ja Life2.0 Sanniksen pöydät. Ensi viikon maanantaista sunnuntaihin pöydistä löytyy tavaraa Be Inspired by me(a):n Mealta, Country & Rustic Sadulta sekä minulta! Olen onnellinen päästessäni mukaan Blogivaasan touhuihin sekä siitä, että yhteistyön takia pääsen viemään kirpparille tavaroitani. Kirpparitavarat ovat olleet kasassa jo jonkin aikaa...

blogivaasa palosaaren kirppis


Palosaaren kirpputori on kiven heiton päästä meiltä kotoa. Kirpputori on pieni, siisti ja perinteinen. Sieltä löytyy kirpputoritavaran lisäksi myös jonkin verran uusia sisustusjuttuja ja pesuaineita. Palosaaren kirpputorilta olen löytänyt monta kivaa retrolöytöä meidän kotiin.

Tiesitkö, että Palosaarella sijaitsee Suomen kaunein kampusalue? Meillä on myös oma pormestari ja lippu. Ei siis mikään turha paikka ollenkaan! Palosaarella asuu paljon opiskelijoita, täältä löytyy hulppeita merenrantataloja, rumia elementtikerrostaloja ja rapistumaan päässeitä kaunokaisia. Meidän kotoa kävelymatkan päästä löytyy uimaranta, monta leikkipuistoa, pururata ja lähes kaikki tarvittavat palvelut, mukaan lukien symppis Palosaaren kirpputori.

palosaari vaasa


kampus vaasa

vaasa palosaari

Meidän kirpparitavaroita löytyy tällä viikolla Instagramin puolelta, ensi viikolla Palosaaren kirpputorilta. Ainakin muutama mystisesti kutistunut vaatekappale (mm. parit Drome housut), keittiötavaraa, kirjoja (mm. Meidän perheen parhaaksi ja muutama keittokirja) sekä vauvan vaatteita löydät minun pöydästä.

Seuraa meidän elämää Instagramissa ja ostakaa meidän pöydät tyhjiksi. 

Ovatko Palosaari ja Palosaaren kirppis sinulle tuttuja paikkoja?

4 kommenttia

 1. Kun olen muuttanut Vaasaan, niin muutin Palosaarelle. Kun muutin sieltä sitten muutaman kuukauden päästä Vöyrinkaupungille, niin vannoin etten ikinä enää muuta sinne. Toki nyt on tullut myös havaittua, että asunnot sillä suunnalla maksavat tolkuttomasti, joten eipä tarvitse sitä lupausta "pettää". :D

  Palossaren kirppiksestä en tykkää. Käyn siellä vain, kun olen lähiaikoina kiertänyt kaikki muut useaan kertaan. Sieltä tosiaan löytää retroa, jos sellaisesta tykkää. Lempparini oli Pikkuisen kirppis ja olin tyrmistynyt kun se lopetettiin. Nykyään käyn mieluiten Combossa tai Fyndiksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vähän toisin päin. Asuttiin monta vuotta useissa asunnoissa Vöyrinkaupungilla ja vähän jännitti kun viimein löydettiin oma asunto Präntööltä. Ollaan oltu super tyytyväisiä täällä ja toivon, että asutaan täällä aina. 😃 Missä päin asuitte kun et viihtynyt?

   Pikkuisen kirppis oli kyllä ihana ja odotusaikana tuli sieltä paljon ostettua vaatteita varastoon. Combo ja Comboliina ovat myös kivoja niinä päivinä kun meillä on auto ja kärsivällisyyttä riittää.. 😂 Palosaaren kirppis sopii meille hyvin normipäivinä. 😁

   Poista
  2. Ahventiellä asuin soluasunnossa. Kuljin joka viikonloppu linja-autoasemalta entiseen kotikaupunkiini ja jouduin kävelemään yksin klo 21 jälkeen laukkuineni Palosaarelle. Vöyrinkaupungilta oli unelmanlyhyt matka linja-autolle. :)

   Poista
 2. Joo, ehkä johtui tuosta Ahventiestä se, ettet viihtynyt. Ei ehkä ole se Palosaaren rauhallisin paikka. :D :)

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)