Arkinen elokuu

Moni varmasti surkuttelee, kun elokuu loppuu ja alkaa syksy. Minä rakastan syksyä, kuulaita ja aurinkoisia päiviä sekä välillä myös vesisadetta. Nyt alkaa paras aika vuodesta ja aion nauttia siitä! Palataan sitä ennen vielä elokuun parhaiden hetkien pariin.

Elokuu oli meidän "paluu arkeen" -kuukausi. Vähän on ollut tahmeaa, mikä johtuu osaksi yöimetysten lopettamisesta sekä tytön nukkumatapoihin puuttumisesta. Talokuume on nostanut päätänsä uusiin svääreihin, mikä syö omaa energiaa ja pistää aivot ylikierroksille. Meillä ei ole oikeasti mitään syytä muuttaa: meidän nykyinen koti on loppusilausta vaille rempattu meidän näköiseksi. Vaikka koti on pieni, on meillä täällä kaikki mitä tarvitsemme. Kerrostalokolmiostamme löytyy myös pieni piha, mikä on ihan luksusta ja sijainti on hyvä.

Osan aivojen ylikierrosten syystä löytyy myös työasioita. Olen ajatellut palata työelämään ensi vuoden alussa, mutta en tiedä minne ja mitä haluan. Vaikka aivot ovat näennäisesti ylikierroksilla, käyvät ne kuitenkin aika hitaalla katkonaisten öiden ja imetyshormonien takia.

kuvakollaasihaaste elokuu
 | Ovitiivisteet vaihtoon | Mansikkamaalla lisäpainon kanssa | 
| Traktorin testausta, oli liian jännittävää | "Varokaa katolta putoavaa lunta ja jäitä" |
| Mökillä | Kävelykärryn ensitesti | Kauniita leluja 1700-luvun markkinoilla | Markkinatunnelmia |

Mikä oli parasta sinun elokuussa?

16 kommenttia

 1. Suloinen kollaasi :) Aurinkoista syyskuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ihanaa lukea blogia, jota olen seurannut monta vuotta,elänyt samoja tunneskaaloja lapsettomuuden kanssa,ja raskautunut samoihin aikoihin kanssasi.Mekin saimme pienen tyttären, joka on meillekin kuin lottovoitto. =) siltikin haaveilen toisesta lapsesta, välillä ärsytykseen asti. Täytyisi nyt olla onnellinen siitä mitä on saanut,eikä haikailla jotain sellaista mitä ei ehkä koskaan saa. Kirjoitit aiemmin, että et tällä hetkellä haaveile toisesta lapsesta. Uskotko,että joutuisitte turvautumaan uudestaan hedelmöityshoitoihin vai uskotko luomuihmeeseen?
  Ja vielä asiasta kukkaruukkuun;
  Olitko ajatellut palaavasi työelämään täysipäiväisesti vai osittain? Meneekö tyttö hoitoon?

  Kaikkea hyvää teille ja ihanaa syksyä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että tekin saitte tytön! 😍 Oletko muuten ennen kommentoinut? Ettet vain ole se, joka oli meidän kanssa yhtä aikaa punktiossa?

   Ei toisen haaveilemisessa tietenkään mitään väärää ole, eikä se vähennä onnea esikoisesta. 💕

   Uskon ettei meille luomuihmeitä satu, kun kroppa tuntuu olevan yhtä sekaisin kuin ennen hoitoja.

   En tiedä kuinka "paljon" olisin palaamassa töihin. Olen haaveillut ryhtyväni perhepäivähoitajaksi, mutta myös muut vaihtoehdot ovat auki. Tyttö menee siis ehkä hoitoon, ehkä ei. 😊

   Poista
 3. Olen ennenkin kommentoinut, mutta punktiossa emme ole olleet. Meidän tyttö sai kuin ihmeen kaupalla alkunsa luomusti, mitä suuresti ihmettelen =D

  VastaaPoista
 4. Elokuussa ihaninta on syksyn tuntu. Lehdet vaihtaa jo väriä, illat on pimeitä ja alkaa olla semmonen syksyn tuntu. Ja siis.. mun elokuuhan on sisältänyt pahemmanlaatuista vadelmapakkomiellettä :D

  Tsemppiä arkeen ja öihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä ei ole yhtään vadelmia, buu. Toivottavasti pian olisi omakotitalo, sinne tulisi kyllä muutama vattupuska! ;)

   Poista
 5. Onpa sinulla isoja asioita mietittävänä, ei ihme jos on vähän pää sekaisin. Meillä oli tapahtumarikas elokuu. Syyskuulta toivon myös aikaa pysähtyä. Tosin ei vielä tänä viikonloppuna. Kohta pakataan vaatteet ja hotelliyö Helsingissä kutsuu koko perhettä. Minulla lisäksi blogiverkoston tapaaminen.

  VastaaPoista
 6. Kiva elokuun kollaasi. Isoja asioita pohdit. Toivottavasti niihin aikaa myöten löytyy oikeita ratkaisuja.
  Oma elokuu on mennyt saaristossa - mökillä ja veneillen. On ollut hyvä elokuu.
  Hyvää alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaristo, mökki ja vene kuulostaa ihanalta yhdistelmältä. Toivon, että löydän oikeita ratkaisuja kysymyksiini!

   Poista
 7. Ihana kollaasi!
  Meidän elokuu oli tapahtumarikas taiteesta ja kulttuurista omaan 10-vuotishääpäivään.... :)
  Sinulla isoja päätöksiä edessä - mielenkiintoinen syksy siis tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea hääpäivän johdosta! :) Mielenkiintoinen syksy tulossa tosiaan monella tapaa.

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)