Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat

Mamma rimpuilee -blogissa oli mielenkiintoinen, nolo ja hauska haaste: kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat. Olen liittynyt 2008 Facebookkiin, joten ihan kymmenen vuoden kuvia ei ole minulta luvassa. Vuonna 2008 profiilikuvassa on ollut ties mitä, koska arkistojen kätköistä kuvaa ei löytynyt.

2009

2009 vuonna kävin ensimmäistä kertaa hotellissa! Olen edelleen katkera, ettei tuolla reissulla menty aamupalalle, kun miestä nukutti. Kirjoitin myös ylioppilaaksi, kävin töissä ja aloitin opiskelut Vaasan yliopistossa. Muutettiin miehen kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme.

Tuore ylioppilas!

 2010

Järkyttävän kiireinen vuosi. Pahimmillaan opiskelin yliopistossa, avoimessa yliopistossa, kävin kokopäivätöissä ja osa-aikatöissä - samaan aikaan! Söin autossa ajaessani paikasta toiseen, stressasin ja lihoin. Irtisanouduin vakipaikasta ja rauhoitin elämääni. 

Tyttöjen ilta
Logistiikan opiskelua

2011

Lähdettiin ensimmäiselle lomalle lentomatkan päähän Turkkiin. Kävin myös harrasteporukan kanssa Pärnussa, missä luin ilmeisesti Postimeestä. 

Pärnussa

2012

Tehtiin mahtava reissu Islantiin. Vietettiin viikko kansallispuistossa vapaaehtoistyöleirillä, jonka jälkeen vietettiin vielä muutama rento päivä Reykjavikissa. 

 

2013 

Kierreltiin Tallinnaa perusteellisemmin ja käytiin mm. Koplissa. Urban exploration harrastukseni kulta-aikaa. 


Inttikuvaviikolla ihastelin toisten inttikuvia. En ole armeijaa itse käynyt, vaikka kuva voikin hämätä. Kuva otettu 2007 ennen miehen viimeistä lähtöä armeijaan. Naama on vähän väärin päin, kun oli taas (minulla) joku kriisi ilmassa. Ensimmäiset vuodet vietettiin kaukosuhteessa, mikä ei sopinut kovin hyvin minun psyykkeelle (kuten naamasta näkyy).


Power Parkissa

Valmis lastenohjaaja

 2014

2014 mentiin onnellisesti naimisiin. Naimiskuvasta näkee hienosti, kuinka paljon kivasti laitetut hiukset ja meikit tekee ihmiselle! Ja tietysti onnellisuuskin näkyy ja tuntuu pelkästään kuvaa katsomalla.

Pelottaaaaaaaaa

2015

2015 saatiin vihdoin häämatkakohde valittua ja suunnattiin Budapestiin. Häämatka on tähänastisista matkoistamme ehdottomasti minun lempi matka. Häämatkalla käytiin Szimpla Kertissä, New York cafessa, jokilaivaristeilyllä illallisella, baletissa ja eläintarhassa. Eläintarhassa pääsi silittelemään kauriita.


2016

2016 aloitettiin heti alkuvuodesta IVF-hoidoilla. Raskauden alettua lihoin kamalasti, myös naamasta, joten ei tullut postailtua uusia profiilikuvia. 2016 vuoden profiilikuva on napattu edellisen vuoden Budapestin reissulla New York cafessa.
 

 

 2017

 Ensimmäinen kokonainen vuosi vauvan kanssa edessä! 


Oletko sinä jo osallistunut haasteeseen? Jos et, niin nyt kaivelemaan Facebookin kätköjä.

4 kommenttia

 1. Oletpa ollut kaunis morsian! Toki kaunis muutenkin. Minäkin lähdin mukaan haasteeseen.
  Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja toivottavasti teillä oli myös kiva äitienpäivä. :)

   Poista
 2. Ai vitsi! Olen näitä aika monta jo nähnyt ja täytyy myöntää, että alkaa kuumottaa tehdä vastaava... Pyysit Facebookissa arvaamaan mikä on noloin. Arvaan tuon inttikuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Näitä on hauska katsella muiden blogeista. :) Ja oikein arvasit kuvan. ;D

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)