Perjantain kuulumisia

Parhaat lääkkeet kurkkukipuun.
Pari päivää olo on ollut ei niin mahtava. Kurkku on kipeä ja niveliä särkee. Nyt on vain toivottava, että neiti saisi maidosta vasta-aineita ja säästyisi tältä. Eikä haittaa, vaikka oma olo normalisoituisi mahdollisimman pian.

Eilisen päivän oloa olisi helpottanut, jos vauva nukkuisi päivällä edes hetken. En jaksanut hytkytellä tyttöä Tulassa uneen saati kävellä ulkona. Saattaa olla, että vauva katsoi hetken tv:tä kun äiti koomasi sohvalla. Muutenkin vauva oli huonolla huomiolla aamupäivän. En jaksanut laulaa, leikkiä tai höpsötellä tavalliseen tapaan. No, vauva oli kuitenkin koko päivän tavallistakin tyytyväisempi, eikä mitä ilmeisemmin kärsinyt, vaikka mobile olikin äitiä iloisempi viihdyttäjä.

Illalla särkylääkkeiden jälkeen olo oli paljon parempi. Ajattelin, että vauva nukkuu varmasti alkuillasta päiväunet, koska päivällä hän ei nukkunut silmäystäkään. Voisiko olla parempaa hetkeä lähteä ravintolaan? Valittiin ravintola niiden joukosta, joista löytyy hoitopöytä (niitä ei ole Vaasassa paljoa, tässä lista). Onneksi näin, koska hoitopöytä tuli heti tarpeeseen... Vinkkinä kaikille keskustan ravintolanpitäjille, että menetätte ainakin kaksi maksavaa asiakasta, kun ei uskalla vauvan kanssa lähteä syömää!

Jos olettaa, että vauva varmasti nukkuu, ei vauva nuku varmasti. Onneksi vauva oli hyvällä tuulella ja kunhan häntä jaksoi koko ajan hytkyttää, ei itkuakaan tullut. Ei ehkä rentouttavin ravintolaillallinen, mutta eipä tarvinnut itse kokkailla. 

Näin lähellä oli eilen, ettei vauva päässyt kääntymään selältä vatsalleen!

4 kommenttia

 1. Nyt olen itsekin katsonut hieman eri silmin ravintoloita ja todella harvassa ravintolassa pidetään vauvoja "tervetulleina". Harvassa paikassa mietitään lapsiperheitä.

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :( Harmittaa, kun lähes mihinkään hyvään ravintolaan ei pääse helposti.

   Poista
 2. Mekin käytiin eilen syömässä koko perhe ja valitaan aina ravintola sen mukaan, mistä löytyy lapsille leikkipaikka. Käytiin Pancho villassa,josta kyllä löytyy leikkipaikka, mutta oli kyllä niin likainen... vähällä vaivalla saisi siistin nurkan, hyvää mainetta ja näin ollen lisää lapaiperheasiakkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ravintoloiden leikkinurkkaukset on varmaan ihan järkyttäviä pöpöpesiä. :o Voin vaan kuvitella, että kuinka usein ne lelut pestään.

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)