Miniloma vauvan kanssa

Monellako äitiyslomalaisella meinaa joskus neljä seinää kaatua päälle? Minulla meinaa välillä, vaikka vauvan kanssa käydään kohtuullisen paljon kodin ulkopuolella. Ilman vauvaakin olen päässyt pois kotoa, kun kevättalvella kävin orkesterin harjoituksissa. Vetäydyin kuitenkin meidän kevään projektista viime metreillä - vauvan ja itseni takia.

Projektin ensimmäinen konsertti oli Kurikassa lauantaina. Kuuntelemaan oli pakko päästä, joten ostettiin liput miehen kanssa ja päätin, että konserttireissuun olisi hyvä yhdistää hotelliyö. Seinäjoki, Ääsjoki, on niin tuttu paikka, että tuntui koomiselta varata sieltä hotellihuone.

Vauva ensimmäistä kertaa hotellissa.

Lauantaina pakattiin tavarat ja lähdettiin minilomalle. Käytiin syömässä Vohvelihetkessä (suosittelen) ja oleiltiin hotellihuoneessa. Alkuillasta lähdettiin autolla Kurikkaan nauttimaan James Bond -konsertista. Konserttipaikalla oli liikuttavaa, kuinka tuttujen lisäksi myös täysin vieraat ihmiset ihastelivat vauvaa. Olihan hän kieltämättä maailman suloisin isot pinkit kuulosuojaimet päässä. Joku vanhempi nainen halusi jopa ottaa minusta ja tytöstä kuvan.

Vohvelihetken vohveleista olisi riittänyt kahdelle. Onneksi loput sai ottaa mukaan.

Ensimmäisen puoliajan tyttö nautti konsertista ja jaksoi paremmin kuin unelmissani olisin voinut toivoa. Toisen puolikkaan konsertista vauva oli Tulassa minun hytkyessä edes takaisin, jotta vauva nukahtaisi. Hieman ennen konsertin loppua vauva nukahti ja minä sain fiilistellä rauhassa konsertin loppuun.
Väsynyttä porukkaa konsertin jälkeen.

Konsertin loputtua tyttö nukkui tyytyväisenä hotellille saakka, ja vielä hotellissakin yli puolen yö. Harmi, että äiti oli sen verran kierroksilla, ettei uni tullut ennen kuin ensimmäisen yösyötön jälkeen... Aamulla nautittiin hotellin aamupalasta. Aamupalan jälkeen kävimme vielä mummolassa, jonka jälkeen ajelimme takaisin kotiin. Miniloma oli oikein hyvä katkos arkeen, ei ollut tällä kertaa syytä lähteä merta edemmäs kalaan.

Tyttö jaksoi hienosti odottaa, kun söimme aamupalan.

Jos sinäkin kaipaat katkosta arkeen, niin voin lämpimästi suositella Licence to play -konserttia. Konsertteja on vielä kaksi lauantaina 1.4. klo 16 ja klo 20 Vaasan Ritzissä. Konserteissa soitetaan kaikki Bond tunnarit ja solistina nähdään mm. Pentti Hietanen. Liput konserttiin voit ostaa NetTicketistä.

7 kommenttia

 1. Oletkin eksynyt minun kotiseudulle kuuntelemaan konserttia. Sinne huomenna tulossa pojan kanssa 4 päiväksi kahdestaan 😁 Tuttuja naamojakin näkyi tuolla yhden kuvan seinällä 😅

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaapa kivalta minilomalta! Sellaiset piristää aina :)

  Ja kiva uusi banneri sulla :) Ihanan keväinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Laiskana ostin ulkoasun etsystä, mutta vitsi kun se olikin kätevää. :)

   Poista
 3. Hyvä että "uskallat" mennä ja kulkea vauvan kans! Ite olin aluksi hyvin arka menemään vauvan kans edes kauppaan...jotenki pelkäsin että vauva alkaa itkeä kovaa enkä saakkaan sitä rauhoittumaan (varsinki kassajonossa!!). Nyt Vauvan ollessa jo vähän isompi (5kk) on helpompaa kun pystyy viihdyttää/siirtää huomiota esim.leluilla. Ja toki nykyään vauva ei muuten vaan itkeskele niin kuin silloin pienempänä joten siinäkin mielessä on helpottanu. Hyvältä näyttää tuo moklu, pitääs käydä itekki maistamas :)
  T. Susku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo reissu jännittikin. Lähdin vähän asenteella, että vauva huutaa kuitenkin koko ajan - eipähän tullut pettymyksiä kun näin ei käynytkään. :D

   Alkuun pelkäsin kyllä ihan kamalasti, että mitä jos vauva itkee eikä rauhoitu ollenkaan julkisella paikalla.

   Moklu on ihan uus sana mulle. :D Mut suosittelen, yhdestä riittäisi varmasti kahdelle. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)