Ärsyttävät someäidit
Meidän vauva sitä, meidän vauva tätä. Ärsyttävät äitipäivitykseni Facebookissa. Eikö tuollakaan ole muuta elämää? Ketä kiinnostaa?

Olen liittynyt ärsyttävien someäitien joukkoon. Yritän hillitä, etten päivittäisi jokaista uutta raksahdusta vauvan suunnalta. Silti Facebookkiin ei ole tullut yhtään päivitystä vauvan syntymän jälkeen, joka ei edes sivuaisi jotenkin vauvaa. Instaan olen laittanut yhden ruokakuvan (ruokakuvat ne vasta ärsyttäviä onkin, mutta ennen mun insta oli niitä täynnä) ja kaikki muut kuvat ovat olleet enemmän ja vähemmän vauvaan liittyviä.


Puheenaiheeni pyörii vauvan ympärillä. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta toivon, ettei ainakaan ahdistaisi. Ja ei, tässä vaiheessa elämää ei ole (juurikaan) muuta elämää kun maailman navaksi muodostunut vauva, vauvan unet ja vauvan syömiset. Vauvan suloiset hymyt ja maailman suloisimmat "aguuu" huudahdukset.

                                

Muutaman irtioton olen sentään ottanut vauvasta. Jouluaattona kävin saunassa. Tällä viikolla kävin soittoharjoituksissa ja mies jäi vauvan kanssa kahden reiluksi tunniksi. Eilen kävin hammaslääkärissä, kun mies ajelutti vauvaa pitkin kaupunkia. Mies on vienyt vauvan myös vaunuilemaan muutaman kerran niin, että minä olen jäänyt kotiin tekemään muita hommia.

                               

Onko tästä symbioosista vain muutama askel sinne, että kirjoitan Facebookkiin olevani niin ylpeä kun vauva sai 9 matikankokeesta? Tai kun vauva saa ajokortin? Onko puheet pelkkää vauvaa vielä 20 vuoden päästä, vai alkaakohan vauvasta erillinen elämä jossain vaiheessa kuulumaan jutuissa enemmän? :D

2 kommenttia

 1. Moi, täällä kohta 3 kk tytön äiti =) sinä sentään olet irrottautunut vauvasta noinkin hyvin!! Itse päätin perua hammaslääkärini, kun en vielä millään raaski olla erossa pienestä. Tottakai olen saunassa ja jopa kaupassa saattanut käydä, mutta tällöin on pidetty huoli siitä, että vauva nukkuu. En tajua tätä ajatusmaailmaani, että vain minä saisin lapsen rauhoittumaan jos hän itkee. Vaikka isä on ihan yhtä hyvä lohduttaja =) ja tuosta someilusta; älä huolehdi, ne keitä sellainen ärsyttää, jättävät varmasti postauksesi lukematta, joten jatka samaan malliin!! T. Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko mennä hammaslääkäriin jos oon ajan saanut varattua, muuten jää käymättä. :D Pelkään ihan älyttömästi hammaslääkäriä ja raskausaikanakin lykkäsin ajanvarausta niin paljon, että jäi kokonaan käymättä.

   Meillä on vähän lohduttajan vastuu ollut mulla, koska vauva rauhoittuu usein vain rinnalle (jos siihenkään). Mutta eiköhän sekin tilanne aikaa myöden muutu. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)