Isyyspakkaus

Sain kuin sainkin tehtyä miehelle isyyspakkauksen. Ensimmäinen yritys oli jo kesällä, mutta en malttanut olla näyttämättä miehelle pientä I love daddy paitaa... Nytkään yllätys ei ole ihan täydellinen, koska olen miehelle laverrellut, että voi olla, että hän saa isyyspakkauksen isänpäivänä. Minussa on tosiaan paljon samoja vikoja, kuin kolmevuotiaissa. En sentään paljastanut, mitä pakkauksessa on sisällä!

 isyyspakkaus 

Pakkasin lahjan suureen paperipussiin ja tein kylkeen vielä kortin, jossa lupasin pakkauksen tulevan tarpeeseen ja vastaavan mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitä tehdä, jos isi tarvitsee jotain rentoutuakseen? Mitä tehdä, jos arki alkaa maistumaan puulta? Entäs jos väsyttää ja sisu loppuu? Tai pitäisi päästä nukkumaan, eikä sopivaa vaatetusta löydy? Ja kuinka vauvan puhtaanapito tapahtuu? Napa, silmät ja peppu?! Mitä pitää tehdä, jos äiti ei ole laulamassa iltalaulua eikä isiä laulata? Mitä jos vauva haluaa vain pureskella tai hampaita pukkaa tulemaan?

Pakkaukseen olisi voinut laittaa vielä vaikka mitä. Laiskuus ja "raskausaivot" kuitenkin tekivät tepposen. Tuleva isä olisi voinut ilahtua pienestä viskipullosta, hierontalahjakortista sekä piristävistä vitamiineista.

Pakko muuten suositella kaikille tuota Herra Hakkaraisen soivaa iltalaulukirjaa.  Kirja soittaa kaikkien laulujen melodiat, niitä ei ole siis valmiiksi laulettu, mikä ainakin minua miellyttää kovasti. Kirjassa on myös tarpeeksi paljon eri lauluja, joten ihan heti ei pitäisi kyllästyä äitin ja isinkään.

Millaisia isyyspakkauksia te muut olette nähneet tai tehneet?

3 kommenttia

 1. Nuo soivat laulukirjat on niin ihania kaikki <3 Ostin kummipojalle sen lahjaksi ja hän onnessaan soittaa sitä ja tanssii :D Ne on siitä kivoja, että aika pienetkin lapset oppii sitä käyttämään. Vai liekö se sittenkään niin kiva ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostikko tuon saman vai jonkun muun? Mä ostin kirpparilta kans sellasen soitinkirjan, mistä tulee eri soittimien ääniä ja mikä on ihan pienenkin lukijan käteen sopiva. :)

   Poista
  2. Mä ostin sen ihan perusversion, missä on Elefanttimarssi yms :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)