Asuntomessut, osa 2

Ensimmäisessä osassa esittelin mielestäni asuntomessujen parhaimmat lastenhuoneet ja nyt esittelen kaiken muun, mistä tykkäsin messuilla.

Ensiksi makuuhuoneet. Ensimmäisen kuva oli tyyliltään minimalistisesta talosta, yleensä en kovin minimalisistisesta tyylistä tykkää, mutta tuo talo oli kyllä ihanan luonnonläheinen ja rauhallinen! Talo oli messukohde nimeltään Kotola.


 Tykkäsin virkatuista raheista.


Myynnissä oli pieniä ulkorakennuksia. Ensimmäisissä oli pieni tila alakerrassa ja parvi ylhäällä, pohjalaistyylisissä oli pieni huone alhaalla. Kooltaan nämä vastasivat suuria leikkimökkejä, mutta olisivat ainakin minulle kelvanneet kesämökiksikin. Varsinkin nuo parvelliset olivat sympaattisia.
Ihana puutarhamaja...


Sitten muutama kuva toisesta lempparikohteestani, Paasikivitalojen kosteusturvatalosta. Tykkäsin etenkin turkoosista seinistä ja värienkäytöstä muutenkin.


Sitten ihanat lattialaatat erään talon kodinhoitohuoneesta.Sitten kolmas lempikohteistani, joka oli yksi puukerrostalossa sijainneista asunnoista. Tykkäsin sisustuksesta kovasti ja asunnossa olevasta pikkusaunasta (kylppärikuvissa viimeisenä). Meillä on minisauna meidän asunnossa ja oli kiva huomata, että sellainen voi olla myös kivan näköinen.

Sitten kylpyhuoneet. Tykkään erityisesti kolmen ensimmäisen seinistä. Varsinkin tuo kolmannen betonimainen seinä on ihana. 

2 kommenttia

  1. Asuntomessut tarjoili loistavan kattauksen jälleen tänä vuonna!

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)