PP7 - reunalla

Seison reunalla. Näen, että alhaalla on tyyni meri. Tiedän, että hyppääminen ei ole turvallista. Tiedän, että tyynessä meressä voi olla teräviä kallioita ja jos hyppään varomattomasti, voin satuttaa itseni pahasti. Rauhallinen alas kiipeäminen olisi turvallisempaa - voisin silloinkin kaatua ja satuttaa itseäni hieman, mutta en kovin paljoa. Alhaalla olisi kaunista, mutta ei niin henkeäsalpaavasti, kuin silloin jos uskaltaisin hypätä.

Tänään minä hyppään. Tänään minä itkin onnesta.
Alhaalla tämän päivän Apteekin oma testi.
Huomenna teen  vielä testin aamulla. Mietin, kehtaanko jo soittaa polille, kun ensimmäinen testi pitäisi tehdä vasta kahden viikon päästä...

Vatsa tuntuu oudolta ja on turvonnut ja sitä jomottaa menkkamaisesti. Rinnat eivät ole hirveän kipeät, mutta kipeät kuitenkin. Välillä etoo, mutta olo on todella normaali. Ja toisaalta täysin epänormaali. 

26 kommenttia

 1. Iiiik, sieltä ne viivat vahvistuu!! :) onneksi olkoon!! <3 <3 aivan mahtavaa että tekin onnistuitte saamaan ne kaksi maagista viivaa! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Todella paljon onnea matkaan! <3 ihanasti olit kirjoittanut. :')

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea! Jatkoiko viiva vahvistumistaan?

  VastaaPoista
 4. Ihana lukea että onnistaa jo ensimmäisellä. Paljon onnea ☺ itsellä just aluilla ivf.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea hoitoon. <3 Hoito itsessään menee äärettömän nopeasti läpi, ainakin itsestäni tuntui siltä kaiken odottamisen jälkeen!

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)