Alkionsiirto

Matkalla ei tullut puhelua. Pitkästä matkasta huolimatta oltiin juuri sopivasti paikalla ja siirto tapahtui ajallaan. Lääkärin nähdessäni minulle tuli hyvä tunne.

Punktiossa saatiin 16 munasolua. Lääkäri kyseli olinko kovin kipeä, kun soluja oli noin paljon. Punktion jälkeen pientä kipua oli, mutta olin paremmassa kunnossa kuin ennen punktiota. Ennen punktiota öklötti koko ajan ja pää oli kipeä, nämä oireet loppuivat melko pian punktion jälkeen.

Lääkärin mukaan saaduilla alkiolla saadaan todennäköisesti jotain aikaan. Minulla siirrettiin yksi "huippuluokan" blastokysti ja onnistumisen mahdollisuus on kuulemma ainakin 50%, kun olen vielä niin nuorikin. Pelkäsin siirtoa (katetrin laittamista), mutta en tuntenut kyllä mitään. 

Ruudulla näimme, kuinka meidän alkio tuikahti kohtuun. Voi olla, että ruudusta näkyi neste mikä sinne kohtuun meni, mutta kyllä minun mielestäni siellä näkyi alkio. Hetken se näkyi, pienen pieni valkoinen piste. Tuike.

Pysy Tuike mukana. <3

10 kommenttia

 1. Vautsi mikä saldo, kuulostaa hurjan hyvältä! ;) Paljon tsemppiä piinapäiviin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa! Nyt sormet ristiin teidän (ja Tuiken) puolesta <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Eka ja toka ultrakaan ei luvannut hyvää, mutta huomenna siirto, kaksi lähtenyt kasvamaan. Tunteet velloo edestakaisin. Ajatuksia sinnepäin.<3

  VastaaPoista
 4. Vau, olipa hyvä saalis! Onnea! Eiköhän tuo ollut teidän elämän viimeinen punktio <3

  VastaaPoista
 5. Vautsi mikä saldo ja alkioiden laatu!! Onnea piinapäiviin! <3

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)