Odotukset 1. IVF:stä

Huomenna alkaa varmaan uusi kierto. Tiputtelua on taas ollut kiitettäväsi ja mietityttää, koska uusi kierto alkaa. Eiköhän tälläkin kertaa kivut hoida ilmoituksen siitä, että koska on kp 1. Gonal-F on haettu apteekista ja kaikki on valmista. Periaatteessa.

Odotukseni hoidosta? Tuskaa ja kärsimystä. En odota hoidoilta paljoa positiivista. Tekisi mieli toisaalta heittää lääkkeet menemään ja soittaa sosiaalitoimistoon ja laittaa meidän adoptioneuvontajonoon. Toivottavasti tunteeni ovat väärässä ja tästä seuraisi jotain hienoa.

Kesälle on varattu ulkomaanreissu. Sitä osaan odottaa ihan positiivisella mielellä sentään. Salaa mielessäni toivon, että meitä olisi matkassa kolme.


4 kommenttia

 1. Meillä on ensimmäinen IVF melkein ohi (huomenna toivottavasti siirto) kivuttomasti meni piikittelyt, ei turvotusta, ei huonovointisuutta. Pientä hengistymistä oli simulaatioon aikana mutta siinä se. Punktio oli helppo, vahvat lääkkeet oli pelissä mukana joten se tuntui epämiellyttävältä papa kokeelta. Olen itse kovin yllättynyt miten helposti kaikki voi mennä ja jälkikäteen harmittaa että kävi lukemassa kauhutarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsittekö siirtoon ja saitteko paljon alkioita? Pitää laittaa blogisi lukulistalle ja toivoa, että sen verran ruotsi taipuu, että mukana pysyisi. :) Onko teidän ensimmäinen luovu vai IVF?

   Ihanaa, että kaikki meni teillä noin helposti. Toivotaan, että meilläkin.

   Poista
  2. Päästiin siirtoon tänään ja saaliina oli kaksi top alkioita ja kaksi "kakkoslaatua". Tänään siirrettiin se paras ja toivottavasti vielä päästään siis kaksi kertaa siirtoon ennen seuraavaa simulaatiohoitoa.
   Tämä oli meille eka IVF Mutta yksi lapsi saatu ovulaatio induktiolla 2014. Synnytyksen jälkeen erillaiset komplikaatiot saattoivat meidät nyt IVF jonoon :)

   Poista
  3. Toivotaan, että teillä tärppää nyt. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)