Kliseinen tammikuu

Ensimmäinen kunnon arkiviikko tätä vuotta takana. Vaikka keskiviikko olikin vapaapäivä, niin tarpeeksi täydeltä on tämä viikko tuntunut. Vaikka paljon haluaisin muuttaa meidän arjessa, niin on silti ollut ihanaa aloittaa kaikki rutiinit. Kaikista kivointa on ollut täyttää uuteen kalenteriin tämän vuoden menoja. Tuntuu, että pitäisi tupata päivät mahdollisimman täyteen kaikkea. Sitten ei jäisi aikaa rypeä siinä, ettei yksi asia elämässä ole onnistunut.

Kävin myös puntarilla pitkästä aikaa. Olin varma, että kiloja on tullut vähän lisää pudotettujen tilalle. Puntari kertoi kuitenkin, että oli tullut vähän enemmän kuin osasin pelätä. Sen takia osallistun nyt sokeriton tammikuu -haasteeseen ja kuntoilu olisi taas tarkoitus saada paremmin käyntiin. Kolme kuukautta ainakin kestää tämä ryhtiliike, kun osallistun erään kuntosalin kuntokurssille. Ryhmäpaine on ainakin tähän asti toiminut vastaavilla kursseilla hyvin.

Liikunnan puutteen lisäksi kiloja on tullut kerrytettyä huonolla syömisellä. Aina ei ole jaksanut suunnitella, mitä tänään syötäisiin vaan on tullut syötyä jotain helppoa ja nopeaa. Nyt ostin netistä valmiin ateriasuunnitelman. Ei tarvitse miettiä mitä syön ja mitä kaupasta ostaa. Ruoka on myös ihana lohduttaja, varmaan aika moni jää tai haluaa jäädä suklaalevyn kanssa murehtimaan jos elämä kohtelee kaltoin, vaikka tietääkin sen olevan huono idea jo muutaman tunnin päästä...

Kliseistä ja kevyttä tammikuuta kaikille. 

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)