Odotusten vuosi

Uusi kierto on alkanut. Jos tämä kierto on yhtä pitkä, kuin edellinen oli, niin seuraava kierto alkaa 26.1. Suunnittelukäynti luvattiin meille tammikuun loppuun tai helmikuun alkuun, mutta toivon, että tämän nykyisen kierron aikana saataisiin asia hoidettua. Sormet ja varpaat ristiin... Etenkin sen suhteen, että heti sen suunnittelukäynnin jälkeen hoito myös aloitettaisiin!

Joulunaika meni ihan mukavasti. Tosin monen kyläpaikan jälkeen osaa taas arvostaa omaa kotia ja omaa rauhaa... Paljon tuli tänäkin vuonna mietittyä, kuinka meidän joulu muuttuisi, jos saataisiin lapsi. Tai jos olisin ensi jouluna raskaana. 

Vaikka haluan uskoa, että olen ensi vuonna edes raskaana, ollaan kuitenkin mietitty elämää "lapsettomina" eteenpäin. Keväälle on mietitty reissua, mikä ei raskaana ollessa tuntuisi parhaimmalta vaihtoehdolta, mutta ei me voida kaikkea raskauden varaankaan laskea. Jos tulen raskaaksi, niin kai se on ihan sama missä sitä tulee panikoitua. Miehen kanssa on usein vitsailtu, että pitäisi varata joku viinimatka, niin tulisin varmasti juuri ennen matkaa raskaaksi. Ehkä pitäisi ottaa "järeät aseet" käyttöön.

5 kommenttia

 1. Mulla kans uusi kierto alkoi lauantaina! Tänään soitin polille ja seuraavasta kierrosta alkaakin sitten SE ivf! Hurjaa.. :D laskettiin että viikolla viisi olisi sitten punktion aika! Aika on mennyt tosi äkkiä, jotenkin vaikea uskoa että muutaman viikon päästä se kaikki alkaa... Voi kunpa se onnistuisi toivotulla tavalla.. <3 ja toivottavasti tekin saisitte jo pian tietää, milloin hoidot alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kertoilemassa, miten homma sujuu! :) Millainen olo sulla on pääpiirteittään, uskotko, että onnistutte? Mulla on jotenkin vähän epäonnistunut olo jo ennen alkua, vaikka yritän uskoa, että on ihan mahdollista onnistua. Tuntuu vain niin epätodelliselta...

   Poista
  2. Epätodellinen fiilis tääläkin! Millään en usko että saisin joskus edes sen positiivisen raskaustestin tehtyä.. En oo jotenkin edes uskaltanut ajatella vielä lopputulosta, nyt jännittää kovasti pelkästään se miten se Gonal F muhun vaikuttaa ja miten munasolut lähtee kasvamaan.. Niin ja tietysti se punktio!! :/ mutta koska vaihtoehtoja ei enää ole, niin ei auta kuin lähteä tarpomaan.. :)

   Poista
  3. Ihanaa, että tuntuu noin samalta. Jotenkin sitä ajattelee, ettei tällaisella olotilalla voi raskautua, mutta kai tässä kaikki vaihtoehdot on mahdollisia. :D Toivotaan meille paljon onnea matkaan. <3

   Poista
  4. Kaikki on mahdollista kunnes toisin todistetaan.. :)

   Ja todellakin onnea tulevalle vuodelle meille molemmille! <3

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)