2015 katsaus

Tämän vuoden tammikuussa ja helmikuussa jännitettiin sperma-analyysin tuloksia. Tuloksien odottaminen oli ihan kamalaa ja muistan varmasti pitkään, ellen aina, sen tunteen kun tulokset olivat tulleet. Itkin onnesta eteisen lattialla lukiessani tuloksen.

Maaliskuussa söin viimeiset Clomifenit ja niiden jälkeen yritettiin vielä raskautua Letrozolien avulla. Huhtikuussa oli ensikäynti Naistentautien poliklinikalla. Toukokuussa kävin aukiolotutkimuksessa, missä oli myös kaikki hyvin. Kevään aikana sairastelin paljon ja kokeiltiin kerran käyttää Pregnyliä raskauden alkuunsaamiseksi. Piikkikammoisena värväsin hyvän ystävän minua pistämään.

Letrozolien käytön jälkeen luomuovulaatio on yhtä kiertoa lukuunottamatta tullut aina. Lugesteronia olen käyttänyt monessa kierrossa, mutta muut lääkkeet on jäänyt pois. Syksyn aikana henkisellä puolella olo on helpottunut paljon raskaan kevään jälkeen. Olen alkanut nauttimaan siitä, mitä minulla on ja myös ensi vuonna alkavat hedelmöityshoidot luovat toivoa.

Ensi vuodesta odotan vaikeaa, toivottavasti lopulta myös onnellista. Vaikka tänä vuonna tapahtui paljon hyvää, ei tätä vuotta silti voi ihan parhaimmaksi sanoa... 

Kuva
Toivon kaikille lukijoille ihanaa ja onnellista vuotta 2016!

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)