Luomu ovulaatio

Luomukierto meneillään ja tämä on kyllä tehnyt päälle ja kropalle hyvää. En aio syödä edes Lugesteroneja, vaan haluan selvittää miten käy jos en niitä syö. Ainakaan ensi kierrossa emme mene inseminaatioon. Harkinnassa olisi pitää ehkä toinen luomukierto tämän perään ja katsoa, josko ovulaatio tapahtuisi myös silloin. Miehen mielestä tuo olisi ainakin erityäin hyvä idea ja nyt minusta tuntuu myös siltä...

Toiveet ovulaatiosta oli tämän kierron suhteen jo hiipumaan päin. Mutta tänään, kp 14, testi oli positiivinen. Olen ihan tyytyväinen. Tosin toiveet raskautumisesta on pienet. Toivon hiipumisen johdosta ei jatkuva toivominen ole enää ollut niin kuluttavaa kuin aikaisemmin. Tässä vaiheessa elän päivä kerrallaan kohti IVF hoitoja - tietenkin ihmettä toivoen. IVF hoito ja sen käytännön järjestelyt pelottaa, enkä tiedä kuinka me niistä selvitään. Toivon, että ensimmäiseen hoitoon päästäisiin jo joulun jälkeen. Julkisella tuo ei varmaan olisi mahdollista, joten yksi ja toivottavasti ainoa hoito, voitaisiin ehkä tehdä yksityisellä. Se kestettäisiin varmaan taloudellisesti ilman suurempia ponnistuksia.

Saa nyt nähdä mitä tuleva tuo tullessaan. Olen sen verran tuuliviiri, että voi olla, että puheistani huolimatta ensi kierrossa tapahtuukin jotain "kiinnostavaa".

2 kommenttia

Hei, jätäthän kommentin! :)