Traktorisynttärit kaksivuotiaalle

Joulukuussa vietimme tytön traktorisynttäreitä. Tällä kertaa synttäreiden teemaa ei tarvinnut arvuutella, vaan synttäreiden teema oli jo syksyllä selvillä. Traktorit ovat kiinnostaneet tyttöä jo kauan. Traktorisynttärit saivat tytön innostumaan aina niistä puhuttaessa, vaikka hän aina luuli, että ollaan menossa kaverin synttäreille - muita synttäreitä hän ei elämästään vielä muistanut.

Synttärit järjestettiin ilman stressiä. Tilasin kakun ja keksit valmiina, joten vain voileipäkakun tekeminen ja korsitelut jäivät minun huolekseni.

Traktorisynttäreiden koristeet 

Lastensynttärit näyttävät meillä lastensynttäreiltä. Koristelin kotia yksivuotissynttäreiltä säästetyillä pahvikoristeillä. Kakkosilmapallo saatiin tytön kaverilta ja meidän juhlien jälkeen se meni seuraavan kaksi vuotta täyttävän kaverin luokse. Ilmapalloja laitettiin reilusti - niistäkin osa tuli meille jo yhdet juhlat nähneenä ja osa jatkoi juhlien jälkeen seuraavaan paikkaan. Vaikka koristeita oli paljon, olivat ne melko ekologisesti toteutettuja.

Pöytää kattaessa haaveilin jo moneen otteeseen uudesta pöytäliinasta. En kuitenkaan halunnut enempää tavaraa meille, joten päätin käyttää verhoa pöytäliinana. Tämä osoittautui erittäin käteväksi, kun juhlia oli kahtanea peräkkäisenä päivänä. Löytyi molempiin juhliin puhdas "liina" ilman juhlien välissä pyykkäystä.

Juhlia varten siirsimme ruokapöydän keittiöstä olohuoneeseen.

teemasynttärit

traktorisynttärit

synttärit traktoriteema

Traktorisynttäreiden kattaus ja tarjoilut


Synttäreillä meillä oli tarjolla 

  • Kasvisvoileipäkakkua (Kinuskikissan ohjeella tehty)
  • Suolakeksejä, ruisnappeja sekä tuorejuustoa
  • Traktoritäytekakkua 
  • Traktoripipareita
  • Tytön valitsemia suklaakonvehteja
  • Teetä
  • Kahvia
  • Mehua

Tarjoilupöytä korsiteltiin tytön traktoreilla teeman mukaiseksi.

lastenjuhlat

traktorisynttärit


traktorisynttärit


traktorisynttärit


Millaisia teemajuhlia teillä on vietetty?
Tykkäätkö juhlien järjestämisestä?


Lue myös

8 kommenttia

Hei, jätäthän kommentin! :)