Traktorisynttäreiden kutsukortit - taapero askartelee

Meillä asuu jo kaksivuotias taapero! Kuten kaksivuotiaille tavanomaista on, haluaa meidänkin tyttö tehdä kaiken mahdollisen, ja mahdottoman, ihan itse. Meillä meni kutsukorttien askartelu ihan viimetippaan ja suunnitelmat muuttuivat matkalla. Ensin traktorikortit piti tehdä sormiväreillä jalan kuva painamalla ja siitä sitten viimeistely traktoriksi. Viime hetkellä tyttö ilmoitti hyvin selväsanaisesti, ettei häneen saa laittaa minkäänlaista maalia, ei missään tapauksessa.

Päätettiin sitten liimata traktorit valmiiksi leikatuista paloista. Tein yhden mallikortin, joka oli tytöllä muistutuksena vieressä. Liiman levittämisessa yritin vaivihkaan auttaa, jotta kortit pysyisivät kasassa kutsun saajille saakka. Ensimmäinen pala, eli traktorin koppi, liimattiin yhdessä, mutta muuten tyttö hoiti korttien liimaamisen ja sommittelun itse.


Tytön versiot korteista olivat hellyyttävät. Yhtä korttia lukuunttamatta kaikki ovat hyvin samaa kaavaa noudattaen tehty. Ensiksi iso pyörä, sitten pieni. Renkaat aivan oikein vierekkäin, mutta hieman hölmösti kortin yläkulmassa. Näistä korteista näkee hauskasti sen, että taapero hahmottaa asioita vielä omalla tavallaan. Ja se tapa saa näkyä, onhan kortit taaperon, eivätkä minun tekemiäni.Tykkäävätkö teidän taaperot askarrella?

10 kommenttia

 1. Wau, ihanan yksinkertaiset ja kivat. Meillä ainakin taapero tykkää askarrella.

  VastaaPoista
 2. Onpas hellyyttävät kortit. <3 Lasten askartelut on kyllä aina todella ihania ja parasta on juuri kun lasten oma kädenjälki näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä! Onneksi nykyään myös kerhoissa ja päiväkodeissa annetaan lapsen tehdä itse. <3 Ei kaksivuotiaan tekemät voi olla ihan samanlaiset kuin mallinsa. :)

   Poista
 3. Aivan mahtavia kortteja! 2-vuotiailla on ihastuttavaa taiteellista silmää!
  Onnea vielä 2 vuotiaalle!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kortit! Meillä lapset haluaa askarrella, mutta kyllästyvät hommaan aina kovin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jaksaa askarrella yllättävän kauan, vaikka montaa muuta juttua ei jaksakaan tehdä. :D

   Poista
 5. Onpahan hienot kutsukortit. Meillä on näillä näkymin kesällä edessä vakoojaprinsessa-synttärit, saa nähdä miten isityyppi selviää moisista.

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)