Pikkujoulujen majoittuminen Omenassa

*Kaupallinen yhteistyö Omena-hotellin kanssa
Huoneen varaus ja sisäänkirjautuminen Omena-hotelliinViime lauantaina lähdettiin viettämään pikkujouluja ihanien Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa. Saatiin majoittua Omena-hotelliin kaupallisen yhteistyön merkeissä. Hotellihuone varattiin kätevästi netistä, varauksen jälkeen varausvahvistus tuli sähköpostiin ja tekstiviestitse. Ovikoodi ja huoneennumero tuli majoittumispäivänä tekstiviestitse.

Ovikoodin kanssa pääsi hotellin ovista sisään hissiin sekä omaan hotellihuoneeseen. Huone oli siisti ja juuri sitä mitä siltä odotin. Omena-hotellissa minua ilahduttaa sen yllätyksettömyys. Viimeisimmällä perhelomallamme varasimme nimittäin vanhasta tutustua huoneistohotellista huoneen, mikä osoittautui suureksi pettymykseksi... 
Omena-hotellin vahvuudet

Yksi Omena-hotellin vahvuus onkin ehdottomasti yllätyksettömyys. Huoneet ovat aina samaa kaavaa noudattavia. Huoneista löytyy mikro, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja pieni jääkaappi, mikä helpottaa etenkin lasten kanssa matkustaessa. Huoneessa mahtuu yöpymään neljä henkilöä, mikä on iso plussa porukalla tai perheen kanssa matkustaessa. 

Myös Omena-hotellin helppous yllätti positiivisesti. Huonekoodilla pääsi hotelliin suoraan sisään ilman kenellekään puhumista tai jonottamista. Sisäänkirjautumista saa aikaistettua 10 euron lisämaksulla, mikä helpottaa hotelliin jo päivällä saapumista. 

Tampereen Omena-hotelli sijaitsi aivan keskustassa ja näkymät olivat suoraan Hämeenkadulle. 


Ei hotelliyötä ilman aamupalaa

Hotellissa yöpyessä aamupala on usein se odotetuin osuus. Omenahotelliin ei aamupala automaattisesti kuulu, mutta sen voi ostaa lisähintaan huoneen varauksen yhteydessä. Tampereen Omenassa aamupala maksoi 9,20 ja sen sai syödä Café Siilinkarissa, joka on Linkosuon kahvila. Aamupala yllätti positiivisesti! 

Tavalliseen hotelliaamupalaan verrattuna kahvilassa nautittu aamupala oli rauhallisemman tuntuinen. Vaikka rakastan hotelliaamupaloja, vihaan monien hotellien suuria aamupalahuoneita ja niiden kiireisiä ilmapiirejä.Kerta Omena-hotellissa oli minun ensimmäiseni. En usko, että se oli viiminen. Omena-hotellin huoneet ovat sen verran edullisia, että pieni arjen irtiotto mammakavereiden kanssa voisi jossain vaiheessa olla paikallaa. Ja silloin kun mammat lähtee ulos, tulee yöunien olla sikeät ja keskeytymättömät.10 kommenttia

 1. Itse olen joskus pohtinyt Omena-hotellissa majoittumista, mutta jättänyt sen sitten väliin kun en ole kuullut kokemuksia tutuilta kuin sellaisista majoituksista joissa ei sillä yöpaikalla ehkä niin paljoa ole ollut väliä :D Erittäin hyödyllinen postaus siis ja ehdottomasti harkitsen Omppua seuraavan kerran reissuun lähtiessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä niin, että jos luksusta tai jotain spesiaalia hakee hotellilta, niin ei Omppu silloin ole ykkösvalinta. Pikkujouluihin ja perhereissuihin Omppu on kuitenkin enemmän kuin hyvä!! :)

   Poista
 2. Kiitos informatiivisesta postauksesta! Tänne meidän nurkille on ainakin huhupuheiden mukaan rakentumassa jossakin kohdin Omena-hotelli ja niin tylsältä kuin se ehkä kuullostaakin, miusta olisi hurjan hauska päästä joskus ihan tuttuunkin kaupunkiin turistiksi! Nimenomaan ilman kiirettä tai sitä, että illalla täytyy suunnata kotiin. Pitää kyllä ehdottomasti ottaa myös Tampereen Omena harkintaan - Tampereelle on ollut suunnitelma lähteä jo pidemmän aikaa, mutta aina se on jäänyt. :)

  Ihanaa joulun odotusta koko teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan kotikaupunkiin kannattaa ehdottomasti mennä turistiksi! Me vietettiin hääyö parin kilometrin päässä kotoa. Voisin ottaa hotelliyön uusiksi kotikaupungissa!! :)

   Tampereen Omppu on kyllä mahtavassa paikassa, keskellä kaikkea. :)

   Poista
 3. Omena-hotellit on jääneet kokeilematta. Hotelliyöpyminen on minulle tietynlaista luksusta, ja vaikka ihan kalliimpiin hotelleihin ei olekaan aina varaa, pyrin yöpymään mahdollisimman laadukkaissa hotelleissa. Omena-hotelli voisi toimia kyllä hyvin esim. perheille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luksuksen etsijälle Omppu ei ole tosiaan se vaihtoehto, mutta juurikin perheellisille, pikkujouluilijoille ja vaikka työmatkalaisille oikein passeli vaihtoehto! :)

   Poista
 4. Omena on loistava pienen lapsen kanssa! Jääkaappi, mikro... Huoneet hyvää normaalia tasoa. Miinus aamiainen, mutta toisaalta on kiva napostella rauhassa lapsen kanssa omassa huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi aamupalasysteemi on ihan ok, että voi ostaa itse jos haluaa. :) Tietysti aamupalapaikat vaihtelee paikkakunnittain, mutta ainakin Tampereella oli täysin hintansa arvoinen.

   Poista
 5. Itse olen muutaman kerran ollut Omena hotellissa yötä.. Kun olimme isommalla porukalla oli lisävuoteet aika kamalan näköisiä. Kun olimme kihlattuni kanssa kahden oli huone oikein siisti.

  https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kurjaa, jos teillä oli puuttellisesti siivottu huone! :( Meillä oli kaikki hienosti lisävuoteita myöden.

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)