Uusia tuulia

Tammikuussa on ollut kiire. Älyttömän kiire. Uudet tuulet puhaltavat elämässä töiden alettua, mutta myös täällä blogin puolella! Joku tarkkasilmäinen on ehkä huomannut, että blogini on nyt osa Kaksplussan blogiverkostoa

Siltä varalta, että paikalle eksyy uusia lukijoita, kerron lyhyesti itsestäni ja blogistani. Olen siis Maria, vaasalaistunut yhden pienen tytön äiti. Voisin kirjoittaa, että myös yhden miehen vaimo, mutta onko se oikeasti kiinnostava fakta? No joka tapauksessa mieheni on vastakohtani, mutta siitä huolimatta olemme sietäneet toisiamme jo yli 11 vuotta. Tyttömme on kauan odotettu lapsi, joka sai alkunsa IVF-hoidolla - eli siis keinohedelmöityksellä. Hän syntyi joulukuussa 2016, hän on perinyt järjettömän tempperamenttini, on isänsä näköinen ja älyttömän huumorintajuinen.


Rakastan ruokaa, etenkin ravintolaruokaa. Pyrin eroon turhasta tavarasta ja lopuista vauvakiloista. Koen eläväni ekologisesti ja olen luonteeltani maailmanparantaja. Tykkään elämän seikkailuista, pienemmistä ja suuremmista. Tykkään matkustella, mutta pelkään lentämistä. Sisäinen lapseni ei ole hukassa, vaan hyvinkin paljon esillä - moni sanoisi, että olen rasittava ja holtiton. Olen myös kova analysoimaan ja pohtimaan asioita. Tulevaisuudessa toivon olevani terve, aktiivinen ja entistä vauraampi henkisesti ja taloudellisesti.

Nyt kun arki alkaa hieman tasaantua, alkaa myös blogini päivittyä entiseen säännöllisen epäsäännölliseen tahtiinsa. 

Kiitos teille kaikki lukijat ja tervetuloa mukaan kaikki uudet seuraajat!

2 kommenttia

  1. Vaikka olen lukenut blogiasi, niin tykkäsin tästä esittelystä. Se oli ihan näköisesi :)

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)