Suosituimmat blogipostaukset 2017


Vuosi alkaa olemaan lopussa ja nyt on hyvä aika kurkata tämän vuoden suosituimmat aiheet blogissani. Klikkaamalla otsikkoa pääset kätevästi lukemaan sinua kiinnostavat jutut.

Kylppärin pikaremppa

Uudistin meidän kylppärin kaapit DC-fixillä. Ratkaisu teki se kylppärin yleisilmeestä rutkasti siistimmän vain muutamalla kymmenellä eurolla.

https://nytheti.blogspot.fi/2017/04/kylpparin-pikaremppa.html
Kaapit ennen


Miltä lapsettomuus tuntuu? 

Tämä blogiteksti on hyvin henkilökohtainen ja sen julkaiseminen jännitti. Toivon, että mahdollisimman moni lukisi tämän tekstin ja sitä kautta mahdollisimman moni voisi tietää, miltä lapsettomuus voi tuntua.

http://nytheti.blogspot.fi/2017/05/milta-lapsettomuus-tuntuu.html

 

Kuinka opetin vauvani nukkumaan?

Tämä postaus on aiheuttanut eniten mielipahaa blogissani. Jaoin sen erääseen vanhemmuutta käsittelevään Facebook ryhmään enkä arvannut, että se herättäisi niin negatiivisia tunteita. Sain myös epäsuoria kommentteja tekstistäni kasvotusten.

Joko en osannut tuoda kovin hyvin esiin, ettei meillä toteutettu unikoulua, vaan ainoastaan harjoiteltiin yöunille nukahtamista ilman suurempaa hytkyttelyä - tai sitten ihmiset lukivat rivien välistä omia totuuksia. Keskustelu on kuitenkin asiallisissa merkeissä aina tervetullutta ja se, ettei nukuttaminen enää vienyt aikaa montaa tuntia, oli iso edistysaskel meidän perheelle.


http://nytheti.blogspot.fi/2017/04/kuinka-opetin-vauvani-nukkumaan.htmlHurjat raskauskilot - huhtikuu

Keräsin hurjan määrän raskauskiloja. Vaikka raskauden jälkeisten viikkojen aikana paino tippui itsekseen yli 10 kiloa, on ylimääräistä painoa edelleen jäljellä. Nyt kun tyttö on alkanut nukkumaan pääasiassa hyvin, olisi aika taas palata (raskaus)kilojen pariin.


http://nytheti.blogspot.fi/2017/04/hurjat-raskauskilot-huhtikuu-sis.html


Imetyksen alku

Nukkumisen lisäksi meidän vauvavuoden haasteisiin on kuulunut imetyksen alkutaipale. Alun venkoilun jälkeen imetys lähti sujumaan hyvin ja tyttö sai kasvaa täysimetyksellä ensimmäiset puoli vuotta elämästään.

http://nytheti.blogspot.fi/2017/01/imetyksen-alku.html


Hiusten kasvivärjäys 

Olen jo monta vuotta sitten hylännyt teolliset hiusvärit ja värjännyt hiukseni itse kasviväreillä. Postauksessa vinkkejä onnistuneeseen kasvivärjäykseen kotona. 
 

Kannattaako synnytykseen valmistautua?

10 vinkkiä synnytykseen.

Kuten ehkä arvaat, olen sitä mieltä, että synnytykseen kannattaa valmistautua. Itse toivoin mahdollisimman aktiivista synnytystä ja uskon valmistautumisella olleen iso osa siinä, kuinka pärjäsin synnytyksen aikana.

https://nytheti.blogspot.fi/2017/01/kannattaako-synnytykseen-valmistautua.html


Ärsyttävät someäidit

Ensimmäiset kuukaudet vauvan synnyttyä olivat todellista kuplassa elämistä. Omat sometilini täyttyivät vauvajutuilla omien juttujen, siis ruokakuvien, sijaan. Mitä muuta olisi voinut tapahtua pienne ja vaativan nyytin vietyä omasta ajasta 24/7?
"Vaalivauva" raivostuttaa

Presidentillinen vauvauutinen kosketti. Mielestäni oli arvokasta, että tiedotteessa kerrottiin lapsen olevan erittäin odotettu. Lapsettomuuden kokeneena puheet vaalivauvasta saivat, ja saavat edelleen, pulssin nousemaan.

http://nytheti.blogspot.fi/2017/10/vaalivauva-raivostuttaa.html


Vesirokkorokote lapselle?

Vesirokkorokote on rokotusohjelman uusin rokote, vaikka rokotteena se onkin jo vuosia vanha. Tekstissä kerron, mihin meidän rokotuspäätös perustuu.


https://nytheti.blogspot.fi/2017/09/vesirokkorokote-lapselle.html

12 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen postaus, näitä tilastoja on aina hauska seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilastoista selviää kyllä vaikka mitä, kun jaksaa paneutua!

   Poista
 2. Todella hyviä postauksia ja tärkeitä aiheita. Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta 2018 :)

  VastaaPoista
 3. Olet postannut mielenkiintoisista aiheista! Tein itse juuri vastaavan oman blogini osalta ja olin yllättynyt, että tänä vuonna kärkipaikan vei hurjalla erolla muihin postaukseni Haminasta. Oman blogin tilastoja on hauska seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus tilastoista selviää yllätyksiä. Varsinkin, jos joku on jakanut postauksen somessa, niin lukijamäärät saattaa pompata ylöspäin. 😊

   Poista
 4. Huomaa hyvin mitkä aiheet olivat suosituimpia! En tälläistä ollut ajatellut edes tehdä, mutta pitää käydä tsiikaamassa onko nuo suosituimmat vaihtuneet vuodessa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)