Herkkuja isänpäivänä

Aloitimme isänpäivän vieton jo lauantaina. Tarkoitus oli käydä syömässä Seinäjoella Uppalan kartanossa. Ei ollut kovin fiksua mennä paikalle ilman pöytävarausta, joten jouduimme muuttaa suunnitelmaa ja syömään Matadorissa.  

Ruokia odotellessa yritettiin saada tyttö leikkimään leikkipaikalla. Kerta toisensa jälkeen hän ryömi leikkipaikalta pois ihmettelemään muissa pöydissä olevia ihmisiä. Ruoka oli ihan hyvää ja palvelu todella ystävällistä, mutta ihmettelen, kuinka pihviravintolassa ei pihvin kypsyys ole ihan sitä mitä pyytää. Ensi kerralla mennään Uppalaan pöytävarauksen kanssa.

isänpäivä
Katsokaa, mulla on huulipunaa. Itseä kuvatessa lapsi ehtii maistella hiusharjaa.

seinäjoki matador
Pihvi oli liian kypsää, mutta plussaa siitä, että valkosipulihärässä valkosipuli maistui kunnolla!


Syömisen jälkeen vietimme isänpäivää vuorotellen paapan ja vaarin luona. Viikonloppuun mahtui paljon hyvää ruokaa ja seuraa. Tyttö sai paljon huomiota ja ihastelua osakseen. Tuntui lomalta, kun sai olla välillä täysin omassa rauhassa.

Isänpäiväksi tein muutaman kakun kärsimästäni kakkukriisistä huolimatta. Rumia kakuista tuli, mutta ne maistuivat ihan hyvältä. Mies ja papat saivat kakkujen lisäksi kortit. Tytön oli tarkoitus piirtää kortit itse, mutta kortit jäivät lopulta minun harteilleni. Korttien tekeminen oli tytölle rankka koettelemus, koska kyniä ei saanut syödä. Kerhossa saatu hepuli kynien takia oli kyllä aika koominen...


isänpäiväkakku
Karamellikakkua paapalle

isänpäivälahja
Mies sai lahjaksi myös herkkuja

Yhden yön reissun jälkeen oli ihana palata kotiin, vaikka reissu menikin mukavasti, etenkin kun tyttö nukkui vieraassa paikassa läpi yön. Vaikka reissu oli lyhyt, tuntui taas siltä, että ollaan oltu tien päällä päiväkausia. Sunnuntaina tytön mentyä nukkumaan tein meille vielä pitsaa ja saatiin syödä ja katsoa tv:tä rauhassa kynttilän valossa. Ihanaa pientä luksusta. 

Isänpäivänä tuli taas mietittyä hieman enemmän sitä, kuinka olen niin älyttömän kiitollinen meidän tytöstä ja siitä, että hänellä on niin mahtava isä.


Juhlitko sinä isänpäivää jotenkin?

6 kommenttia

 1. Voi miten kivanoloinen isänpäiväviikonloppu teillä! Meillä juhlittiin omaa isääni kotoisasti yhdessä kokkailemalla, leipomalla ja iltaa istumalla :)

  VastaaPoista
 2. Me käydään perinteisesti mun isän kanssa aamupalalla juurikin matadorissa. Ihan huippu aamupala ja leikkipaikalla muksut viihtyy. Iltapäivällä ollaan sitten miehen isän kanssa käyty kahvittelemassa jossain kahvilassa. Mä oon ihan tajuttoman surkea kokki ja leipuri. Siksi tää on todettu hyväksi 😊

  Ihanalta kuulosti teidän isänpäivä! 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko aamupala siellä hyvä? 😊 Muualla syöminen on monesti hyvä ja stressivapaa idea.

   Poista
 3. Moi! Mistä sä olet ostanut noi Wally and Whiz -karkit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasasta Liisa Koski nimisestä kaupasta. Suosittelen käymään. 😊

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)