Pimeyttä ja valaiseva ensilumi

Lokakuuhun on mahtunut iloa, mutta myös surua. Olimme viikonlopun Tampereella hautajaisten vuoksi. En luonnollisesti ehtinyt varsinaiseen Blogisisarten tapaamiseen, mutta ehdin kuitenkin tavata pari blogisisarta. Vieraan ihmisen tapaaminen on aina jännittävää, mutta juttua meillä riitti ja jännittäminen oli turhaa. Viime vuosina olen avautunut enemmän ja sain taas ihmetellä, kuinka vieraalle ihmiselle on helppo puhua monenlaisista elämän käänteistä.

Jännitystä lisäsi se, etten ole ollut tytön syntymän jälkeen missään hänen nukkumaanmenoajan jälkeen. Nyt olin hirveän kaukana, viiden kerroksen päässä. Vielä hissiin kävellessä kuulin sydäntä särkevää itkua, mutta onneksi tyttö nukahti nopeasti isin valvoessa.

Aamupalalla oli rauhallista | Junassa junassa | Kaunis Tampere | Elämänohje noudatettavaksi 
Kahvila Ylikivassa | Perhekahvilassa | Puistossa | Kotipihassa
En ole talvi-ihminen. Kaunis ensilumi teki minut kuitenkin tänä vuonna omituisen onnelliseksi. Ehkä se rauhoitti vaeltelevaa mieltäni, ehkä olin innoissani lumesta tytön puolesta. Odotan myös kovasti joulua: viime joulusta en muista juuri mitään, joten tämän vuoden joulu on kaksin verroin odotetumpi.
   


                                
                      
Ihana ensilumi

14 kommenttia

 1. Vastavierailulla blogissasi :) Oih, olin jo ihan unohtanut tuollaisen arjen, mutt akuvien myötä tuli elävästi mieleen <3 Lapset ovat todellakin vain hetken pieniä...
  Ja mitkä ihanat lumikuvat..lumi on kaunista!
  Mukavaa marraskuun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo haikeana mietin, kuinka tyttö oppi uutta pienempänä ja on nyt jo niin iso. Saa nähdä miltä tuntuu muutaman vuoden päästä. Ihanaa marraskuuta sinullekin. <3

   Poista
 2. Ihanat kuvakollaasit! :)
  Iloista marraskuuta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä seurasta illalla, oli todella mukavaa nähdä kasvotusten! Hyvin meillä sitä juttua riittikin ja mielelläni otan vielä joskus uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, kun jaksoit meidän hotellille suunnistaa. Oli kyllä kiva jutella ja varmasti nähdään vielä uudestaan! :)

   Poista
 4. Ihana tuo luminen kollaasi! Täältä Tampereelta on jo lumi aika lailla sulanut pois, uutta odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja kivoja puuhia. :)
  Lasten kanssa kaikki vuodenajat ja juhlat tuntuvat entistä mukavammilta. :)
  Iloista marraskuuta ja kivoja lumihommia teille! :)

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)