Norppatytön mehukemut

Kaupallinen yhteistyö Mammalandia ja Raikastamo

Olin yläasteella aika ujo ja tykkäsin kirjoittaa - taitaa molemmat päteä vieläkin. Äidinkielen tunnilla oli aina kuumottavaa odotella, kenen aineen opettaja lukee ääneen. Aineen kirjoittajaa ei kerrottu ääneen, mutta oman tekstin lukemista oli kiusallista kuunnella. Eräällä tunnilla opettaja luki aineeni saimaannorpan suojelusta ja heti aineen loputtua eräs luokkalainen poika huusi, että "tuo norppa-aine on kyllä Marian!!!".

Saimaannorpat, luonto ja luomuruoka ovat kaikki asioita, joita Suomesta pitäisi löytyä tulevaisuudessakin. Yhteistyö Raikastamon kanssa kuulosti heti hyvältä! Heidän tuotteensa ovat minulle ennestään tuttuja ja heidän norppamehut lämmittävät sydäntäni pesunkestävänä norppatyttönä. Yhteistyön antimista sekä juustokakusta pääsimme nauttimaan viikonloppuna lapsuudenperheeni kanssa. Harvassa ovat nykyään ne hetket, kun ollaan kaikki yhdessä saman pöydän ääressä.

raikastamo mehut

raikastamo mehu

Raikastamo on suomalainen yritys, joka tekee luomumehuja. Nykyään heidän valikoimiinsa kuuluu myös limonadit, jotka ovat myös luomua. Mehujen maku on hyvä ja raikas, lisäksi heidän pakkauksensa ovat ihanan värikkäitä. Mehuja löytyy litran pakkauksista, pikkumehuina sekä lasipulloissa. Lasipulloissa olevat mehut ovat kauniita laittaa vaikka suoraan juhlapöytään!

Meidän mehukestipöydästä löytyi mehun ja kahvin lisäksi myös kinuskijuustokakku (ohje täältä). Moni kakku päältä kaunis, vaan ei koskaan minun tekeleeni. Karusta ulkonäöstä huolimatta kakku oli syntisen hyvää.

kinuskijuustokakku


8 kommenttia

 1. En olekaan itse vielä näitä mehuja maistanut :)

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvä mehuvinkki! Menee ehdottomasti testiin! Nam maistuis tuollainen kakkukin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kakku on kyllä niin helppo ja hyvä! Voi olla, että teen tytön synttäreillekin sitä. 😊

   Poista
 3. En olekaan näihin törmännyt ennen! Ostopaikoista tarkemmat tiedot näytti puuttuvan, onko näitä ihan perus marketeissa vai tietyllä alueella vain myynnissä?

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Minullekin aiemmin tuntemattomia tuotteita. Vaikuttaa hyvältä ja täytyy testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat. Seuraavaksi ajattelin itse kokeilla heidän omenamehuaan, joka ei ole tiivisteestä valmistettu. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)