Marjoja helposti ja maistuvasti

Kaupallinen yhteistyö Roberts Berrie ja Mammalandia
 
Meidän ruokalistalla on ollut viimeaikoina paljon helppoa ja hyvää. Etenkin tytön nukkumaan mentyä sitä helppoa ja hyvää on löytynyt vanhempien lautaselta lähes poikkeuksetta... Saimme testiin meille sopivan tuotteen: se on helppoa ja hyvää, mutta myös terveellistä! Roberts Berrie on suomalainen perheyritys, joka valmistaa erilaisia marjajuomia.

roberts berrie marjajuomat

Tuotteista löytyy mm. villimustikkaa, tyrniä ja puolukkaa. Osa tuotteista on pakattu lapsiin vetoaviin Muumi-pakkauksiin. Parasta näissä on mielestäni se, että tuotteeseen on käytetty koko marja siemenet ja kuoret mukaan luettuna. Koska marja on käytetty kokonaan, on vitamiineja ja kuitua enemmän. Maku tuotteissa on ihanan marjaisa, ei liian makea tai mehumainen.

berrie marjajuoma
Testiryhmän kriittinen jäsen tykkäsi Puolukka&Karpalo supermajoista

Sisällöltään tuotteet vaikuttavat hyvältä. Ainoa, mikä itseäni mietitytti, oli tuotteessa käytetty makeuttava omenauute. Sain Roberts Berrien asiakaspalvelusta nopeasti vastauksen siihen, mitä omenauute käytännössä on: "Omenauute on omenassa luontaisesti olevia sokereita eli glukoosia ja fruktoosia. Myös omenalle allergiset voivat sitä huoleta käyttää."

En ole ennen antanut meidän tytölle tiivisteitä tai uutteita sisältäviä tuotteita sokerikriittisenä. Roberts Berrien tuotteet eivät kutienkaan ole liian makeita vaan luonnollista makeutta on juuri sen verran, että maku on yhä luonnollinen ja marjaisa, joten tyttö sai oman Muumi Berriensä (äidin) hyvällä omalla tunnolla nauttia. Laitoimme Muumia ensin vähän puuron päälle, mutta tänään ei puuro maistunut.

Tyttö joi hienosti avustettuna päivän mustikka-annoksensa suoraan purkista. Purkissa oleva kaatoaukko on aikuisen kätevä käyttää, mutta pienillä lapsilla juomisen apuna voi käyttää pilliä.

muumi berrie
Mustikka Muumi Berrietä puurolle

roberts berrie
Marjat maistuvat meidän pieniruokaiselle tytölle - Muumi Berrietä maistui koko annos!

Roberts Berrien tuotteet sopivat mukavasti laiskan hätävaraksi. Meille näitä jää laiskaa hetkeä odottamaan keittiön kaappiin. Helpon pakkauksensa ansiosta nämä sopivat hyvin myös retki- ja matkaevääksi koko perheelle.


Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)