Ikioma kirja lapsellesi (sis. alekoodi)


 Kaupallinen yhteistyö Kirjasiskot ja Mammalandia

kirjasiskot

Mikään ei ole ihanempaa kuin lapsi kainalossa satua kuuntelemassa, sen olen oppinut päiväkodissa työskennellessä. Meidän alle 1-vuotias ei vielä pitkiä lukuhetkiä jaksa, mutta tulevaisuudessa hän toivottavasti nauttii saduista ja tarinoista. Osa lastenkirjoista on erittäin hyviä ja ne kirjat ovat usein sellaisia, joita lapsi haluaa kuulla (aikuisen) kyllästymiseen saakka.  Hyvä kirja vetoaa lapseen henkilökohtaisella tasolla ja opettaa jotain uutta.

Saimme blogiyhteistyön merkeissä Kirjasiskoilta kirjan Tyttö joka unohti nimensä. Kirjassa tyttö lähtee Hikka-Hiiren kanssa seikkailemaan ja selvittämään unohtunutta nimeään. Seikkailu vie usean eri hahmon luo, kuten esimerkiksi Loimu-Lepakon luokse. Hahmojen nimien alkukirjaimista muodostuu lopulta unohdettu nimi.

tyttö joka unohti nimensä

Tarinankerronnallisesti kirjassa on jokaisen hahmon kohdalla oma pieni seikkailunsa. Hyvin nopeatempoinen kerrontatapa ei ehkä vetoa aikuiseen, mutta lapselle nopea tarinan kulku ja useat hauskan nimiset hahmot ja seikkailut ovat mukavia. Lopussa unohtunut nimi selviää ja voin vain kuvitella sitä innostusta, jonka lapsi kokee jokaisen lukukerran lopuksi. Kirja on lapsen ikioma ja kertoo hänestä! 

Kirja opettaa lapselle hänen nimessään olevat kirjaimet luontevasti ja hauskasti. Kun nimi muistuu tytölle kirjan lopussa, on nimi kirjoitettu isoilla ja värikkäillä tikkukirjaimilla - niin, että lapsen on helppo hahmottaa nimi. Tämä kirja on hauska ja luonteva tapa opetella oman nimen kirjoitus.

kirja lapselle

Uskon, että Tyttö joka unohti nimensä sekä Poika joka unohti nimensä, on monessa perheessä lapsen oma suosikkikirja. Tämä kirja on myös ihana ja persoonallinen lahja lapselle. Olisiko nyt hyvä aika tilata ensimmäiset joululahjat?

 Koodilla mammal10 saat 10% alennuksen kirjasiskojen kirjoista. Koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka.

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)