Ole hiljaa rääpäle, äiti tahtoo nukkua

Meidän uniongelmat jatkuvat. Tytön ensimmäinen hammas alkoi pilkottaa toden teolla eilen, tytön täyttäessä kahdeksan kuukautta. Toivon, että se on osa syyllinen kolmeen erittäin rankkaan yöhön, jotka ovat meillä takana.

En ole halunnut, että tyttö nukkuu enää meidän sängyssä. Tyttö liikkuu todella paljon ja kerran oli jo tippumaisillaan, kun heräsin. En halua ottaa riskiä, että hän tippuu meidän uudelta ja korkealta sängyltä. Tämän takia en ole antanut tytön olla rinnalla hirveän kauaa, jotten itsekin nukahtaisi syötön aikana. Tästä on seurannut karjuntaa ja huutoa. Tyttö on sylissä ja huutaa kaarella. Vihaisesti.

tuutulaulun sanat
Vaihtoehtoiset sanat tuiki tuiki tähtöselle. Käyttäkää äidit ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset vapaasti!

Tahtoa siis piisaa ja tyttö on terve. Se on pääasia, mutta valvominen alkaa vaatia veronsa. Juuri kun pääsen uneen, alkaa tyttö huutaa. Se tuntuu kidutukselta. Päivisin jaksan yllättävän hyvin, mutta illat ja yöt ovat olleet hirveitä. Ehkä tänään hyvin maistunut iltapala korjaa tilanteen ja meillä nukutaan.

2 kommenttia

  1. Hampaat vaikutti täälä myös öihin ja kun niitä parhaimmassa tapauksessa puhkesi 4 kerralla. Viileää purulelua ja nestemäistä Buranaa kannattaa välillä antaa nukkumaan mennessä jos helpottaa yhtään pikkuisen oloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neljä hammasta on kyllä varmasti aikamoinen koettelemus. :( Meillä syö päivisin puruleluja, mutta illan ja yön kiukkujen aikana ei suostu ottamaan mitään vaan huutaa karrella. Onneksi tänään on ollut parempi päivä.

      Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)