Menevän äidin lisävaruste (+ arvonta)

Kaupallinen yhteistyö Coolstuffin kanssa.

Varmasti jokainen on törmännyt keski-ikäiseen, joka valittaa nykyäideistä. Nykyäidit istuvat lattensa ja vahinkovankkureidensa kanssa kahviloissa päivät pitkät kännykkä kädessä. Ja ehkä kehtaavat vielä imettää lastaan muiden nähden. Onnellisesti kuulun tuohon pahennusta-aiheuttavaan porukaan. Kännykän akku on välillä kovilla, kun on yli puolet päivästä liikkeellä. 

Käymme tytön kanssa kohtuullisen paljon ravintoloissa ja kahviloissa, mammatreffeillä ja syksyn tullen myös muskarissa. Maisemanvaihdos piristää ja tyttö viihtyy paremmin, kuin kanssani kahdestaan kotona.

Yhteistyö Coolstuffin kanssa tuli kuin tilauksesta. Valitsin testattavakseni taskupeilin. Peili ei ole vain peili, vaan se toimii myös varavirtalähteenä. Varavirtalähteellä voi ladata huomaamatta kännykkää kahvilan pöydässä tai tablettia reissussa. Peilissä on myös valo, mutta äiti-ihminen ei iltarientoihin ehdi, joten toistaiseksi valo on saanut olla rauhassa. Virtalähde on todella kaunis, eikä se vie turhaa tilaa laukussa. 

varavirtalähde

Coolstuffin kauppaa selatessa löysin jo monta potentiaalista lahjaa sellaisille ihmisille, joille on mahdoton keksiä mitään. Esimerkiksi miehelleni, joka ei tykkää lähes mistään, löysin olutpanimon. Lahjoina suosin yleensä lahjakortteja tai ruoka- ja juomalahjoja, mutta joskus on ihan kiva antaa myös jotain tavaraa, jos tietää valinnan osuvan nappiin.
 
coolstuff kauppa

Pakko myöntää, että ennen tätä taskupeiliä laukustani ei ole löytynyt peiliä pitkään aikaan. Mikä nainen se sellainen on, joka ilman peiliä kulkee? Ilmeisesti pienen vauvan äiti.

Onko Coolstuff tuttu sinulle? Ilokseni voin kertoa, että sain arvottavaksi lukijoilleni 25 euron lahjakortin. Lahjakortin arvontaan voit osallistua blogini Facebook-sivulla. Arvon voittajan maanantaina 14.8. klo 16:00.

8 kommenttia

 1. rihkamaa myydään, itse olen tilannut ja ennemmin tai heti menee rikki kaikki tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko paljonkin tilannut ja mitä tuotteita? 😞 Toivottavasti olet huonot tuotteet lähettänyt takaisin! Vaikkei varsinaista takuuta olisikaan niin kuluttajasuojalaki määrittää, että tuotteen pitää hieman kestääkin. Ja varmasti verkkokauppa tahtoo erotella jyvät akanoista.

   Itse olen tähän tuotteeseen ja saamaani asiakaspalveluun tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Kaikka kivaa myyvät, mitä en tiennyt tarvitsevani:) Pongasin coolstuffin sivuilta kasvikuivarin, joka tulisi kyllä todella tarpeeseen. Haluaisin kuivata metsän ja pihan satoa talveksi. Katsotaan mitä tässä arvonnassa käy:)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kauppa on kyllä sellainen, että löytyy vaikkei tarvitsisikaan. :D Kasvikuivurista olen minäkin haaveillut. Olisi ihana kuivata vaikka omenalohkoja.

   Toivottavasti Tanja huomasit, että arvonta löytyy Facebookista klikkaamalla tuota linkkiä tekstissä. :)

   Poista
 3. "Miehelleni, joka ei tykkää lähes mistään..." :DD Naurattaa. Mutta sun täytyy sitten olla vähintään olutpanimon veroinen, kun se susta tykkää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kyllä tykkää paljon mistään. :D :D Mä vastaan ainakin kahta olutpanimoa.

   Poista
 4. Aika rumasti ajattelet keski-ikäisistä... :( T: keski-ikäinen nykyäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kurjaa, jos sait kuvan että ajattelen keski-ikäisistä ylipäätään noin. Ei toki kaikki keski-ikäiset ajattele nuorista noin, enkä minä ajattele kaikista keski-ikäisistä noin.

   Ei varmaan tekstin tietty sarkastisuus nyt välittynyt sinulle. Olen siitä pahoillani.

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)