Kuulumisia & kysy

Meillä on ollut vauhdikas viikko. Onneksi arki alkaa normalisoitua ja normaali rytmi löytyä miehen kesäloman jäljiltä. Ensi viikolla alkaa odotettu vauvamuskari. Odotan jo innolla, että näen tytön riemun reippaiden laulujen aikana! Se innostus on niin liikuttavaa.

Meidän yöt ovat alkaneet sujua paremmin. Olen lopettanut yösyötöt. Tyttö on siirtynyt omaan huoneeseen. Ajatuksena molemmat tuntuvat pahalta, mutta hyvin nukutut yöt puhuvat puolestaan. Aamulla on ihanaa hakea tyttö vierelle syömään rauhassa aamumaidon. Tukea nukkumajärjestelyjen muuttamiseen olen saanut Yökukkujasta nukkujaksi -verkkovalmennuksesta (valmennus saatu bloginäkyvyyttä vastaan).

Tytöllä on yksi hammas, vai pitäisikö sanoa kaksi? Toinen hammas on juuri ja juuri päässyt ikenestä läpi. Toivon, että ensi yönä hammas ei vaivaa tyttöä.

kysymyspostaus
Edellisestä kysymyspostauksesta on kulunut kauan. Jos sinulla on kysymyksiä mielessä, niin kysy sunnuntai-iltaan 27.8. mennessä.

2 kommenttia

  1. Ootteko ajatellu jo seuraavaa lasta? :) Meillä on puolivuotias ja on aateltu et seuraavan aika olis vasta kolmen vuoden päästä.

    VastaaPoista
  2. Mitä sanoisit neljä vuotta lapsettomuuden ja IVFn kanssa taistelleelle..? Onnistuitte aik nopeasti sitten itse mutta voisin kuvitella että osaat jossain määrin kuvitella tuskaan monen IVFn jälkeen, mitään vikaa ei ole löydetty. Olen lukenut blogiasi alusta lähtien ja saanut silloin paljon vertaistukea, itse en vain ole edelleenkään raskautunut.. ehkä sulta irtoaisi jokin vinkki jaksamiseen :D?

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)