Puolivuotissynttärit ilman stressiä

Vietimme viime viikonloppuna tytön puolivuotissynttäreitä lauantaina ja sunnuntaina. Puolessa vuodessa tyttö on oppinut hurjasti uusia asioita, mutta niin olemme me vanhemmatkin. Aika on mennyt nopeasti, mutta toisaalta uutta kokiessa ja kaiken muuttuessa aika on mennyt myös hitaasti. Tuntuu, kuin tyttö olisi aina ollut meidän kanssamme. Ilman häntä ei voi elämää enää kuvitellakaan.

Vieraita odotellessa...

Meidän asunto on pieni, joten vietimme synttäreitä kahtena päivänä kahdessa erässä. Lauantaina vierailivat kummit ja muut tärkeät ihmiset. Sunnuntaina synttäreille tulivat isovanhemmat.

Piharemonttimme valmistui viime viikon lopulla, joten oli luontevaa ottaa pihasta ilo irti. Lauantaina oli mahtava sää ja grillasimme sekä oleilimme ulkona muuten vain. Sunnuntaina sää oli viileämpi, mutta grillattiin siitä huolimatta. Suosittelen kesäjuhissa grillaamista. Grillaamalla saa helppoa ja rentoa tarjottavaa isommallekin porukalle. Kaikki makeat tarjottavat ostettiin valmiina, joten stressiä meidän pienet juhlat eivät aiheuttaneet ollenkaan.

Puolivuotiskakku, macaroneja ja jäätelöä
Innokas juhlija jaksoi hienosti olla huomion keskipisteenä

Koska synttärit olivat vain puoikkaat, pidettiin ne lahjattomina. Osan vieraista oli kuitenkin vaikea noudattaa tätä käskyä ja tyttö sai lahjaksi mm. uudet housut, sortsipuvun sekä sormiruokailuherkkuja eli erilaisia naksuja ja smoothiepusseja. Vain mummolla oli lupa ostaa lahja ja lahjaksi tyttö sai häneltä EzPz:n mini matin - sekä luvattomasti ostetun helistimen.


Väsyneet juhlijat

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset juhlat ja aivan loistava idea tarjota puolivuotisjuhlissa puolikas kakku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, ettei ole oma keksintöni. Jossain blogissa oli aikoinaan puolivuotissynttäreillä lähes kaikki tarjottavat puolitettu, mikä oli mielestäni hauska idea! :)

      Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)