Juhannus 2017

Aloitimme juhannuksen vieton kotona. Kävin hakemassa meille suklaata Hemgårdenin kahvilasta, käytiin kävelyllä keräämässä kukkia ja tyttö yritti sormiruokailla. Moniin ruokiin koskeminen ällöttää tyttöä, silti minun kädestä tai lusikasta ruoka vielä harvemmin kelpaa. Ratkaisuna tyttö yritti sitkeästi syödä banaania ilman käsiä.

Koiranputkikimppu

Banaania on helppo syödä

Juhannusherkkuja Hemgårdenilta

Perjantaina pakattiin auto ääriään myöden täyteen ja ajeltiin mökille. Tyttö nukkui osan matkasta ja oli muuten tyytyväinen. Mökillä mies vaihtoi meidän autoon peilin, jonka minä olin lahjakkaasti rikkonut. Syötiin hyvin, käytiin rantasaunassa ja rentouduttiin. Tyttö nukkui yllätykseksi pitkät päiväunet, vaikka oli nukkunut jo autossa aiemmin. Reilun tunnin unet olisivat voineet mahdollistaa rennon saunomisen, mutta pakko myöntää, että hieman hosuin saunasta pois, ettei tytön vain tulisi mikään hätä. Varmasti olisi ollut maailman loppu, jos hän olisi herännyt mummon ja paapan seurassa.


Mökkijärvi


Mökki

Näkymät rantamökistäTyttö nukahti melkein Tulaan

Illalla suuntasimme miehen kotiin. Kun tyttö viimein nukahti, grillattiin me miehen kanssa ulkona. Tai minä luin kirjaa ja mies grillasi. Grillaamisen ja muun juhannusvouhotuksen jälkeen oli aika rentoutua perinpohjaisesti. Katselimme vielä hetken Subilta Hihna247, missä siis näytettiin Prisman kassahihnalla liukuvia ostoksia. Tylsää? Meillä oli ainakin hauskaa. Nukkumaan ei oltaisi maltettu mennä, vaan katsottiin vielä yhdet ostokset ja spekuloitiin ostosten perusteella asiakkaan elämänkertaa ja sitä, kuka ostaa aitamaalia juhannusyönä. Joku voi sitten spekuloida meidän elämää ja sitä, miksi katsomme Prisman kassahihnaa juhannusyönä.

Istun aina yhtä mukavissa asennoissa


Itkuhälytin valvoo tyttöä

Hihna247

Sunnuntaiaamuun herättiin kassahihnaohjelman uuvuttamana. Tai minä heräsin ja huomasin nukkuvani yksin. Tyttö ja mies tulivat myöhemmin herättämään minut. Hieman pidemmät unet tulivat tarpeeseen, meidän yöt ovat nimittäin viime aikoina olleet erittäin rikkonaisia.

Sunnuntaina, yllätys yllätys, syötiin hyvin ja paljon miehen vanhempien ja tytön isomummon kanssa. Syömisestä turvonneena kiivettiin autoon ja ajeltiin vielä Alahärmään Roadhouseen käymään. Aluksi tarkoitus oli mennä syömään sinne superhyvää italialaista jäätelöä, mutta nyt ei jäätelö uponnut. Ostettiin leipomosta muutama leipä mukaan ja ajeltiin kotiin vesisateessa.

Iso pehmokoira epäilytti ja mietitytti tyttö - siihen hän ei halunnut koskea

Sunnuntaina päätettiin juhannuksen vietto asiaankuuluvasti sunnuntaibrunssilla. Mentiin miehen ja tytön kanssa hiljattain avattun Villa Sandvikenin brunssille. Brunssi oli hyvä. Tällä kertaa tyttö tyytyi syömään minun takin narua, mutta siitä huolimatta tuntui hänkin viihtyvän hyvin. Brunssin jälkeen käytiin hakemassa puutarhaan muutama aurinkokennolla toimiva lyhty ja loppupäivä vain oltiin rennosti.

Brunssin herkkupöydän antimia

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)