Stundarsin vappu

Vappuaattona satoi lunta oikein kunnolla, mutta vappupäivänä oli aurinkoista ja melko lämmintä. Vappuna ehdittiin tehdä vappubrunssi kotona, käydä ravintolassa, käydä Nosh-kutsuilla, vuokrata ja katsoa Rogue One sekä käydä vappulounaalla Stundarsissa.

Onko Stundars sinulle tuttu paikka? Stundars on ihana ulkoilmamuseoalue Sulvalla Mustasaaressa, Vaasan lähellä. Stundarsissa on ihana vanhanajan tunnelma vappunakin, eikä sieltä löydy paukkuserpentiiniä tai pierukaasua, eikä yhtäkään kojullista muovikrääsää. Väkeä oli paljon, mutta ei liikaa. Ei tullut yhtään ikävä Vaasan torin vappumarkkinoita. 

Käytiin ravintola Hemmerissä vappulounaalla

Röyhelöhame <3


Lapsille löytyy Stundarsin alueelta kaikkea ihanaa. Jo ennen tytön syntymää mietin, kuinka ihana olisi katsella omaa lasta leikkimässä täällä. Vielä ei ollut tytöstä leikkiseuraa, mutta onneksi se ei minua haittannut.

Ei sujunut puujaloilla kävely kuin ennen vanhaa
Alueelta löytyy vanhanajan leikkikauppa
Sekä leikkinavetta!

4 kommenttia

 1. Hei

  Kirjoitan nyt tähän kommentin vaikka ei tähän aiheeseen liitykkään. Löysin nyt vasta blogisi kun etsin lapsettomuutta käsitteleviä blogeja. Ilmeisesti olet Vaasan seudulta ja kun itsekkin olen täältä niin kiinnostaisi kovasti tietää miten teidän hoitoprosessi meni. Mihin olit yhteydessä ja kuinka hommat sujuivat täälä? Onko täälä jotain suuria eroavaisuuksia verrattuina isompiin kaupunkeihin? Täälä mietiskellään kovin tutkimuksiin hakeutumista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin kevyemmät hoidot Liljassa yksityisellä, IVF-hoidot menivät sitten julkisen kautta. Tutkimukset IVF:ään liittyen tehtiin VKS:ssa, mutta toimenpiteet tehtiin TAYS:issa. Keinohedelmöitykset hoidetaan TAYS:issa, eli matkaa kertyy, mutta hyvin nekin sujui. Yövyttiin TAYS:issa potilashotellissa, mikä helpotti paljon. Laita vaikka sähköpostia jos haluat kysyä enemmän: nytheti(a)hotmail.com. :)

   Poista
 2. Heippa! :) Oletteko kauan asuneet vaasassa? Itse olen myös Vaasalainen ja minulla on nuorin tyttö 06/16 syntynyt. Jos joskus haluatte seuraa. Käy toki kurkkaamassa blogini. palaelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon asunut pian yhdeksän vuotta. :) Kiitos vinkistä, jään seuraamaan!

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)