Hurjat raskauskilot - toukokuu

Painoa pudottessa tulee eteen tilanteita, kun paino ei enää putoakaan. Olin siihen toki varautunut, mutta en nyt täysimetyksen aikana. Painoa on tämän kuukauden aikana lähtenyt noin 800 grammaa, vain noin 200 grammaa viikossa. Alitajunnassa joku huutaa, että nyt olen epäonnistunut. Eniten harmittaa, että kihla- ja vihkisormus eivät vieläkään mahdu takaisin sormeen! Tavoitteena oli kaksi kiloa pudotusta, aktiivista liikkumista ja Feelmama valmennuksen* ruokavalion tiukempaa noudattamista.


Liikkunut olen enemmän kuin huhtikuussa. Syöminen on ollut mielestäni samanlaista kuin ennenkin. Vaikka pakko myöntää, etten ole noudattanut ruokavalio-ohjeita yhtä tarkasti kuin aikaisemmin. Lautaselle on eksynyt melko terveellistä ruokaa, mutta ehkä näin ohjeettomuudella kasvisten ja marjojen määrä on vähentynyt. Ruokavalio-ohjeet ovat minulla koko ajan näkyvällä paikalla, mutta nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa noudattamaan niitä. Herkutellakin voisi hiukan vähemmän.

Tukittiin koko kahvila meidän seurueen vaunuilla. Jälkikäteen voi miettiä, olisiko yksi suklaaherkku riittänyt?

Vaikka kaikki on mennyt vähän heikun keikun, olen tyytyväinen, että paino on pudonnut. Kävin ensimmäistä kertaa spinningissä raskauden jälkeen, oli mukavaa. Hiki tuli, epätoivo iski ja tunnin jälkeen oli mahtava olo - minä selvisin hengissä. Olen myös käynyt äiti-taapero jumpassa ja ensimmäistä kertaa hölkkäämässä. Nivelet ovat muuten vieläkin raskauden jäljiltä pehmoisen tuntuiset.

Ensi kuussa tavoitteena saada painoa pois puolitoista kiloa, syödä valmennuksen mukaisesti (suurimmaksi osaksi) ja liikkua säännöllisesti. 

*Feelmama valmennus saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)