Ensimmäinen äitienpäivä

Äitienpäivän aamu alkoi ihanasti yhdessä köllötellen sängyssä. Tyttö jutteli iloisesti, kuten oikeastaan joka aamu. Sain käydä suihkussa rauhassa samalla, kun mies keitti aamukahvit ja teki aamupalan. Aamupalaa syötiin sohvalla löhöten ja Star Warsia katsellen, samalla kun tyttö maisteli lelujaan.

Äitienpäivälahjaksi sain mieheltä toivomani Raisa Kyllikki Rannan Odotus -kirjan. Sitä katsellessani silmät kostuivat väkisin ja mietin, kuinka onnekkaita me olemmekaan. "Hyvässäkin parisuhteessa lapsettomuuden kokee yksin. Ainakin, jos kaikki vika on omassa kropassa." (Noora, Odotus -kirjassa) Kaiken jälkeen me olemme kuitenkin yhdessä, me kaikki kolme.


Pian aamupalan ja herkistelyn jälkeen lähdimme Seglikselle äitienpäivälounaalle. Lounas aloitettiin asiaankuuluvasti kuohuviinillä kilistellen. Tyttö oli koko lounaan hereillä, osan ajasta vaunuissa, mutta suurimman osan ajasta jomman kumman sylissä kiemurrellen.
Lounaan jälkeen tultiin kotiin ja otettiin rennosti. Iltapäivällä keitettiin leivoskahvit, kahvittelun aikana tyttö pyöri keittiön lattialla pöydän jalkoja tutkien. Sen jälkeen lähdettiin ajelemaan, jolloin tyttö sai nukuttua päiväunet ja me saatiin jutella mm. tulevasta piharemontista.

Illalla käytiin vielä kävelyllä ja tehtiin iltaruokaa. Saatiin syödä rauhassa kahdestaan, kun tyttö oli saatu yöunille. Onneksi tyttö nukkui siihen saakka, että mentiin itsekin nukkumaan jääkiekkopelin jälkeen.

Kuinka teidän äitienpäivä sujui?

2 kommenttia

  1. Teillä on ollut mukavan oloinen äitienpäivä <3 Itse kävin äidilläni ja isoäidilläni. Mies muisti minua vaaleanpunaisilla ruusuilla, olenhan masuvauvallemme äiti. <3

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)