Kylppärin pikaremppa

Niin kauan kun olemme nykyisessä asunnossa asuneet, tehtävälistalla on ollut kylpyhuoneen kaapiston vaihtaminen. Raskausaikana päästiin jo niin pitkälle, että käytiin kyselemässä kaapiston hintaa liikkeissä. Keittiön tuolien kunnostaminen oli kuitenkin pakko tehdä ennen kaapiston uusimista, enkä jaksanut enää kylppäriä entisellään katsoa. Dc-fixillä sain paremmin katsetta kestävän lopputuloksen, ehkä kaapit menevät näin vielä pari vuotta.

Aikaisemmin kaappien alaosa oli ottanut kosteutta itseensä ja sen takia lastulevy oli turvonnut rumasti. Lopputulos ei tämän takia ollut ihan sileä, mutta ainakin kaapin ovet ovat nyt puhtaan valkoiset ja ehjät. Tasot päällystin tummalla betonikuosilla.


Suosittelen kokeilemaan dc-fixausta, jos jotain uudistettavaa löytyy. Taitavan käsissä jäljestä tulee siisti ja työmäärä on melko pieni. Meidän kylppärin kaappeja ei saanut lopullisesti pelastettua, eli jäljestä ei tullut täysin siisti, koska lastulevyn pinta oli alkanut jo kupruilemaan ja menemään pahan näköiseksi.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Oletko itse kokeillut dc-fixailla jotakin?

Minun olisi tarkoitus "fixata" vielä meidän olohuoneen retropöytä, jonka pinta on auttamattomasti pilalla. Pöydän pinta on jotain pinnoitettua levyä, puisia huonekaluja ei mielestäni kannata dc-fixata ollenkaan. Vaikka pinnasta voi saada kivan näköisen, on fixit kuitenkin muovia eikä muovilla päällystetty kaluste voita koskaan kaunista puupintaa.

Projektina olisi myös muutaman jakkaran maalaus kalkkimaalilla ja yhden keittiön seinän maalaus. Saa nähdä, kauanko menee, että pääsen toteuttamaan nämä suunnitelmat.

4 kommenttia

 1. Kiva! Tuo tumma betoni tuo hienosti särmää tasoon, tykkään! :) Mä tykkään dc-fixailla, mutta oon vielä pitäytynyt pienissä kohteissa enkä uudistanut huonekaluja tai muita isoja. Ehkä senkin aika on vielä jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mäkin pitäydyn jatkossa vain pienissä projekteissa. :)

   Poista
 2. Ihan huippu! Kiva kun nykyään rempankin voi tehdä hieman helpommin :)

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen pienempi ehostus sopii paremmin kukkarollekin. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)