Ensimmäinen kerta lapsimessuilla

*Yhteistyössä Messukeskus

lapsimessut
Messuilijat
Viikonloppuna kävimme lapsimessuilla, kuten ruuhkasta päätellen muutama muukin. Kävimme perusteellisemman kierroksen lapsimessujen puolella lauantaina ja suuntasimme messuille uudestaan sunnuntaina. Messuilla tyttö oli välillä vaunuissa ja välillä Tulassa. Molempina päivinä hän nukkui päiväunet messuilla, sunnuntaina hän nukkui jopa 1,5 tuntia! Välillä piti toki tökkiä, että onko tyttö kunnossa, koska yleensä päiväunet kestävät enintään 40 min. Ylipäätään tyttö viihtyi yllättävän hyvin messuilla. Paljon oli uutta näkemistä meille molemmille, eikä tyttö ole ollenkaan ainoa, joka on messujen jäljiltä vähän väsynyt.

Messuilla mielestäni parasta oli uusiin vaatemerkkeihin tutustuminen. Toki myös ennestään tuttujen merkkien vaatteita ja tarvikkeita oli ihana hypistellä. Suosikikseni uusista tuttavuuksista nousi Verson puoti. Hypistelin lauantaina montaa vaatetta ja päätin palata sunnuntaina rahatukon kanssa - tämä oli virhe. Kaikista lempivaatteistani olivat koot loppuneet, mikä jäi harmittamaan. Palaan asiaan varmasti Verson nettipuodissa. Verson aikuisten ja lasten vaatteet olivat ihania - värikkäitä ja laadukkaan oloisia.

lapsimessut
Aikuisten ihanuuksia
lapsimessut
Sydämiä, pupuja, lampaita...
Messujen yhdessä nurkassa oli alessa paljon värikkäitä vaatteita, mm. Maxmorran ja Villervallan vaatteita sekä naisille Boobin imetysvaatteita (olikohan tämä jonkun liikkeen messupiste?). Sieltä löysin vauvalle lauantaina vaikka mitä, mutta sunnuntaina ostoaikeissa ei löytynyt enää mitään. Nopeat syövät hitaat näillä messuilla, joten ensi vuonna pitää olla asialla heti, eikä vasta sunnuntaina.

lapsimessuilla

Blaa on minulle melko uusi tuttavuus. Juuri ennen messuja ehdin saada paketin vaatteita itselleni. Messuilta löysin tytölle onnekseni samaa kuosia olevan mekon! Haaveilen olevani se nolo äiti, joka pukeutuun samoin kuin tytär - nyt unelma on askeleen verran lähempänä toteutumista. Blaan kassalta poistuin leveän hymyn saattelemana, kun myyjä kehui kuinka etana-mekko sopi minulle hyvin ja huomasi, että tytölle lähti samistelumekko matkaan. Vähän pitää vielä odottaa, että mekko on sopivan kokoinen tytölle. 

messukeskus lapsimessut
Äidille ja tyttärelle
Myös Metsolan, Poopua, Paapero ja Silverjungle miellyttivät minua erityisesti.

lapsimessut
Poopuan tuttinauhat
metsola lapsimessut
Metsola
Erityiskiitosta messuilla saa minulta vaipanvaihtopiste sekä imetyspiste. Imetyspisteellä oli ihanaa istahtaa mukavaan tuoliin ilman kiirettä. Vauva sai ruokaa rauhallisessa paikassa samalla, kun minulta kysyttiin haluaisinko teetä vai vettä. Juoma tuotiin käteen saakka kiitosta vastaan ja imetyshetkestä sai vauvan lisäksi nauttia äitikin.

Kävitkö sinä lapsimessuilta? Tarttuiko mukaan paljon ostoksia vai vietiinkö parhaat palat sinunkin nenäsi edestä? 

2 kommenttia

  1. Täällä oltiin 5kk tyttären kanssa messuilemassa! Ja itsekin annoin paljon kehuja ja kiitosta vaipanvaihtopisteestä ja imetyspaikasta! Ei olisi tarvinnut edes omia vaippoja mukaan, kun kaikki löytyi pisteeltä valmiina. Loistavaa toimintaa ja toivotaan, että ensi vuonna pääsemme vaihtamaan taas porukalla vaippoja =D. Ostimme parit vaatekappaleet, mutta myös minua harmitti, että parhaimmat löydöt oli luonnollisesti viety. Ensi kerralla täytyy varmaankin olla aikaisemmin liikenteessä, mutta kuulin ystävältäni, että perjantai on edellämainitusta syystä erittäin suosittu messuilla käyntipäivä. Joten kunnon ruuhkiin kannattaa varautua. Kaikenkakkiaan oikein onnistuneet messut, ensi vuonna taas uudestaan tottakai! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruuhkat on kyllä rasittavia. Ehkä perjantai-iltana voisi olla vähän väljempää ja todennäköisesti silloin on vielä kaikkea jäljelläkin. :) Pitää kokeilla onnea ensi vuonna. :D

      Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)