Ristiäiset

Sunnuntaina vietimme tytön ristiäisiä. Kaste tapahtui meidän vihkikirkossamme, joka on kivenheiton päässä meidän asunnosta. Kahvitus pidettiin tylsästi seurakuntatalolla kirkon yhteydessä, koska meidän kotiin ei mahdu tarpeeksi vieraita. Vaikka muuten viihdynkin kompaktissa kodissamme, niin odotan kyllä sitä, että olisi tilaa pitää perhejuhlia kotona.

Tytön ihana mekko lainassa ystävältä. Omat korut jäivät kiireessä kotiin ja tukkakin olisi jäänyt harjaamatta, ellei tytön kummitäti olisi tuonut harjaa paikan päälle. :D

Toimituksen aikana tyttö välillä itkeskeli. Hän oli osan ajan yhden kumminsa sylissä, osan ajasta minun sylissä. Tyttö taisi olla kaikkein tyytyväisin virsien aikana ja papin sylissä. Virallisen osuuden jälkeen kahviteltiin ja tyttö nukkui. Join piiitkästä aikaa kahvia ja se maistui älyttömän hyvältä! Lopetin myös imetysdieetin loppujenkin ruoka-aineiden osalta ja toivon, ettei vauvan itkuisuus palaa.

Olen älyttömän kiitollinen meidän pienestä, joka sai kauniin nimen eilen. Ja kiitollinen kaikista sukulaisista ja ihanista ystävistä, jotka lupautuivat tytölle kummeiksi. <3


Tytön ristiäisissä tarjottiin:
  • Aroma (Suomen paras leipomo 2014) leipomon Suomikakkua.
  • Cake Dayn Minttukrokantti-karamelliraakakakkua.
  • Konditoria pH7:n macaronseja, jotka siskoni toi meille Helsingistä. Makuina vadelma, sitruuna, suolainen-caramelli, passion ja vanilja-bourbon. Näitä en olisi halunnut laittaa ollenkaan tarjolle, vaan syödä kaikki itse. ;)
  • Maalahden limpusta tehtyjä toast skageneita.
  • Gluteenitonta kinkkupiirakkaa.
  • Kahvia, teetä ja mansikkamehua.

2 kommenttia

  1. Olet todella kaunis ja ihanaa, että ristiäiset sujuivat hyvin ja pieni sai vihdoinkin nimen. :)

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)