Pelastettua ruokaa

Vietimme eilen kolmatta hääpäiväämme. Tarkoitus oli illalla mennä syömään jonnekin kivaan ravintolaan. Vauva oli iltapäivällä kuitenkin erittäin itkuinen, eikä ollut nukkunut kuin 40 minuuttia päivällä, joten ilmoitin miehelle, että olisi ehkä parempi syödä kotona. Päätin tilata meille ruuat ResQ-sovelluksella. Sovelluksella voi ostaa ravintoloista ylijääneitä annoksia. Ostin meille kevätkääryleitä, kookos-currykanaa ja riisiä, sekä kasviksia cashewpähkinöillä ja riisillä. Yhteensä hintaa tuli vain 13,50 euroa.

Palvelun annokset ovat tavallista halvempia. Ruoan lisäksi palvelun kautta ainakin Vaasassa voi ostaa myös mm. kahviloista ylijääneitä leivoksia. Palvelu on kätevä, koska päivisin en ehdi tehdä itselleni ruokaa vaan lämmittelen edellisen iltapäivän jämiä tai syön jotain valmista. ResQ:sta ostetut "jämäruoat" voittavat kaupan valmisateriat varmasti.


ResQ-sovellusta mainostan omaksi ilokseni, koska vihaan kaikkea tuhlaamista. ResQ-sovellus tarjoaa helpon keinon pelastaa ruokaa roskistuomiolta. Sovellukseen tulee koko ajan lisää ravintoloita mukaan, joten valikoima kasvaa! Oletko jo kokeillut?

Ja vauvan kuulumisia... Vauva oli eilen itkuinen. Toissailtana vauva puklasi taas järkyttävän määrän meidän sänkyyn ja sama toistui eilen illalla. Tätä ei ollut tapahtunut imetysdieetin alun jälkeen kertaakaan, ja nyt taas! Kaduttaa, että menin imetysdieetin lopettamaan kerrasta (ristiäisten tarjoilut olivat liian suuri kiusaus), koska nyt en voi tietää yhtään mihin vauva reagoi. Dieetti jatkuu nyt niin, että vältän kananmunaa, maitoa ja soijaa. Ihan ehdoton en aio olla, mutta toivon, että vauvan olo taas normalisoituu.

7 kommenttia

 1. Hyvännäköstä ruokaa <3 ja halpaa! Mä oon monesti miettinyt, että pitäis tuota sovellusta kokeilla, mutta oon unohtanut koko jutun aina kun tosi nälkä on yllättänyt :D Tuolla systeemillä tulis varmasti kokeiltua uusia ruokia ihan väkisinkin, kun yleensä tilaan aina niitä samoja annoksia ravintolassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun lataat sen kännykkään, niin se ilmottaa aina kun uusia annoksia tulee myyntiin. :) Kaikki taitaa olla lounasjämäannoksia, mutta hyviä ja isoja sellasia.

   Poista
 2. Lisäähän imetysdieettiisi näytä. Nim. Yhden refluksikon äiti 7 kk imetysdiettiä menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nauta. Reagoi usein ristiin maidon kanssa.

   Poista
  2. Nauta mulla oli ihan aluksi mukana, mutta siihen ei ole reagoinut. Eikä ilmeisesti soijaankaan. Eli enää muna ja maito listalla! :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti tuosta sovellusvinkistä, en tiedä miten tällainen on mennyt multa ihan ohi. Pitääkin ladata tuo heti, kun muutenkin tilailaaan ruokaa kotiin esim. Foodoran kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foodora ei toimi Vaasassa, mutta ehkä sekin rantautuu vielä tänne. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)