Ensimmäinen joulu

Aaton aattona pakattiin auto täyteen (enää ajatus farmariautosta ei tunnu mahdottomalta) ja lähdettiin ensimmäiselle kyläilyreissulle vauvan kanssa. Tunnin automatka meni loistavasti. Vauva nukkui itkemättä lähes koko matkan, hän itki hetken vain, kun aloimme miehen kanssa miettiä, kuinka hienosti matka on sujunut. 


Yövyimme miehen vanhempien luona ja kävimme myös minun vanhempieni luona aattona ja joulupäivänä. Jouluna syötiin paljon, etenkin vauva sai syödä paljon ja hartaasti. Kävin myös joulusaunassa, mikä oli toinen kerta erossa vauvasta. Ensimmäinen kerta oli synnärillä, kun vauva kävi hoitajien huoneessa nukkumassa. Joulupäivän iltana tultiin takaisin kotiin, siskoni meidän mukana. Tapaninpäivänä syötiin jouluruokia ja oltiin vaan.

Elämä on ollut yllättävän hektistä vauvan tulon jälkeen. Vauva ei nuku hyvin ja viihtyy rinnalla paljon. Onneksi oma mieli on jo ehtinyt tasaantua parin ensimmäisen viikon tunnemyrskyn jäljiltä. Kunhan ehdin, kirjoittelen synnytyksestä ja ensimmäisistä viikoista vauvan kanssa.

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)