Rakenneultra

Viime aikoina on ollut kiire, töiden ja nukkumisen kanssa. Onneksi nyt teen viimeisiä yövuorojani ja tämän jälkeen aijon kieltäytyä niistä. Eilisen vuoron jälkeen menin suoraan nukkumaan ja nukuin neljään saakka, enkä olisi jaksanut herätä millään. Kiire on ollut myös onni, kun rakenneultraa ei ole kerinnyt stressaamaan. Ja tietenkin tässä vaiheessa jokainen euro tulee tarpeeseen tulevaa varten.
 
Rakenneultran aamuna jännitystä riitti viikkojen edestä. Onneksi ultrassa näkyi heti meidän ei enää niin pieni vauva ja vahva sydämen lyönti. Rakenneultrasssa käytiin läpi mm. aivot, virtsarakko, mahalaukku ja sydän. Sydäntä ultrattiin pisin aika ja hoitaja oli muutaman sekuntin liian pitkään hiljaa... Tunsin, että mieskin sen huomasi. Katsoin hoitajan päälle, joka sanoi heti, että kaikki näyttää olevan hyvin. Muutama kyynel tuli taas vieritettyä.
 
 
Rakenteelliset asiat näyttivät olevan kunnossa, joten uskalsin kysyä, että näkyykö kumpi hän on. Kätilö ultrasi jalkoväliin ja tsuumasi. Tytöltä se näytti, mutta kätilö ei uskaltanut varmaksi sanoa. Itse kyllä suuresti ihmettelen, jos hän vielä pojaksi muuttuu. Tämän jälkeen kyyneleitä valuikin sitten hiukan enemmän. Me saadaan tyttö!
 
Vauva ei meinannut näyttää kasvojaan, vaan kääntyi kohdun takaseinää ja istukkaa päin. Useamman kerran hän myös laittoi kättä kasvojensa eteen. Suun laittoi tiukasti kiinni, kun huomasi, että joku yrittää vakoilla. Vauva päätti kuitenkin kääntyä parempaan asentoon ja kasvonpiirteistä saatiin tarkka kuva. 
 
Ultrakuvan perusteella uskaltaisin sanoa, että vauva on isänsä näköinen. Isän nenä, isän suu ja ehkä minun leukani. 340 grammaa viikoilla 20+5 täyttä rakkautta.

7 kommenttia

 1. Onnea että kaikki on hyvin ja onnea tytöstä.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Älä kuitenkaan ole vielä täysin varma, että on tulossa tyttö, aina voi olla toisinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Itse kyllä suuresti ihmettelen, jos hän vielä pojaksi muuttuu." Tämä lause jäi vähän kaihertamaan, koska oikeasti tyttöveikkaukset ovat todella epävarmoja ja minunkin lähipiirissä useampi "tyttö" onkin ollut poika! Ja näin ammattilaisena (kätilö) olen vielä useamman kerran nähnyt näin tapahtuvan. Joten siksi ihmettelen mihin tuon lauseesi perustat.
   Hienoa että rakenteet ovat kunnossa ja näyttäisi siltä että saatte terveen lapsen, olipa hän sitten kumpi tahansa.

   Terkuin Anna

   Poista
  2. Perustan näkemykseni tytöstä kuun asentoon hedelmöityksen aikaan...

   No ei, tietenkin ymmärrän, että meidän lapsi voikin olla poika! Melko varmalta tytöltä kätilön mukaan näytti ja omaan silmään oli erittäin selkeät häpyhuulet (jotka nähtiin läheltä).

   Eipä nuo sukupuoliveikkaukset puolin tai toisin täysin varmoja ole. Tällä hetkellä odotamme tyttöä, mutta jos hän pojaksi osoittautuukin niin aivan yhtä kiitollisia hänestä olemme.

   Poista
 3. Meillekin luvattiin tyttöä. Ultran tehnyt kätilö ei edes epäillyt asiaa! Muiden varottelut on saanu mut epäilemään enkä uskalla ostaa vaatteita vauvalle :D joko tunnet kovasti liikkeitä? T.S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkeet on vielä hentoisia, vaikka mulla on istukka takana. Pari päivää sitten tuli muutamia kunnon muksahduksia, mutta muuten on kyllä aika rauhallisen oloista mahassa. :)

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)