PP9 - soitto polille

PP6 päivällä
PP7 päivällä
PP8  aamulla
PP9 päivällä
Vähän haalea tuo tämän päivän viiva... Ei pitäisi testata päivällä liian laimeasta pissasta. Joten en panikoidu. Testaan huomenna digitestillä ja toivon parasta.

Tänään soitin polille. Tuntui epäuskoiselta, niin kuin tämä kaikki. Varhaisultra on neljän viikon päästä. Olo on sellainen, että jos tämä vielä viikon kestää niin sitten kestää loppuun saakka. Voi kuinka toivon, että tämä päättyy hyvin. 

Olen niin onnellinen, että Tuike on kyydissä. Raskauslaskurin mukaan nyt on raskausviikko 4+0 (laskin ajan hedelmöittymispäivän eli punktiopäivän mukaan). Laskettuaika 30.11..

Toivon.

13 kommenttia

 1. Mun raskaustestiostokset koostuu kolmesta Clearbluen digistä ja varmistan niillä, että saan ne 1-2 viikkoa, 2-3 viikkoa ja 3+ viikkoa. Sen jälkeen en testaa enää, kun tiedän, että hcg on jo suht hyvällä mallilla.

  Tsemppiä varhaisultran odotteluun! ♡ Itse kävin tällä viikolla ja laskettu aika on marraskuun alussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä uskallanko minä lopettaa testailua koskaan... :D Onnea marraskuun lupauksesta. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jos alku sujuu hyvin, voidaan joutua hetken päästä yhdessä kirjaostoksille! :D

   Poista
 3. Pitkään olen lukenut ja seurannut "prosessianne" mutta en ole tainnut kertaakaan kommentoida. Onnea kovasti! <3 Pakko kysyä näin vauvakuumeisena, että aiotko myöhemmin jatkaa blogia odotus- ja vauvablogina?

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka iloiseksi tulin tämän nähdessäni! Kertaakaan en ole kommentoinut, mutta taustalla seurannut. Olemme mieheni kanssa yrittäneet noin 3 vuotta lasta epämääräisesti aina välillä taukoa pitäen..nyt varmaan olisi aika ilmoittaa että omin voimin emme ehkä onnistu.. jännittää vähän. Mutta varmaan ihana ja maailman paras tunne kun näkee nuo kaksi viivaa! :) onnea siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hakeutua tutkimuksiin. :)

   Kahden viivan näkeminen on aivan absurdia! Kahden viivan testejä on meillä vessan pöydällä, koska jos en näe niitä, en varmaan uskoisi niitä tehneeni koskaan. :D

   Poista
  2. Pitää varmaan jossain vaiheessa hakea, kun saisin vain aikaiseksi, mutta yritän aina elää pienessä toivossa, että ei tarvitsisi soittaa minnekkään. Osaisitko neuvoa siis minne soitan ensimmäisenä jos soitan? :) On kyllä todella hienoa, että vihdoin te saitte nuo kaksi viivaa! Olette todellakin sen onnen ansainneet!

   Poista
  3. Jos julkiselle puolelle haluat, niin ottaisin ensimmäisenä yhteyttä kunnan perhesuunnitteluneuvolaan. :) Jos yksityiselle, niin jollekin lapsettomuuteen erikoistuneelle gynekologille.

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, ihanaa <3

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)