PP2, hyperiä ilmassa?

Jatkoa osalle PP1 - hysteerikon päiväkirjat.

Olin eilen ensimmäistä päivää töissä sairasloman jälkeen. Koko maanantain olo oli ollut hyvä, luulin jopa meneväni jumppaan tänään. Eilisen työpäivän jälkeen munasarjat kipuilivat jonkin verran. Turvotusta on ollut koko ajan paljon, mutta tänään töissä vatsa turposi niin, että kylkiä kiristi. Mietiskelin pitään, mutta soitin lopulta sairaalaan ja kysyin, että koska turvotuksesta pitäisi olla huolissaan.

Sain neuvoksi juoda vähintään kolme litraa tämän päivän aikana ja jos henkeä alkaisi ahdistaa, niin voisin tulla päivystyseen. Huomenna soitan lääkärille ja kerron millainen olo on ja paljonko join. Olo on vieläkin turvonnut eikä mikään huvita. Luulen, että päiväisestä turvotus on kuitenkin laskenut jonkin verran, joten toivotaan, että huomenna lääkäri sanoo kaiken olevan ok. 

Vähän väliä sanon miehelle, että "mitä jos me saadaan lapsi ja...". Sen jälkeen mieleni mustenee. Kohdussani ei tunnu mitään. En minä voi olla raskaanan nyt. Ei tämä kerrasta onnistu jos onnistuu koskaan. Koko ajatus raskaana olosta tuntuu yhtä realistiselta, kuin ajatus kuulennolle osallistumisesta.

Saa nähdä, miten negatiivisesta testistä selviää kaiken tämän jälkeen. Jos Tuiketta ei olekaan.

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)